مراسم اربعین با رعایت شیوه نامه های بهداشتی و در محیط های باز برگزار شود

حیاتی در خصوص حرکت دستجات در اربعین حسینی گفت: حرکت هیئت های مذهبی به سمت مرزهای شلمچه و چذابه ممنوع است و مراسم اربعین باید با رعایت شیوه نامه های بهداشتی و در محیط های باز برگزار شود.

به گزارش خبرگار خبرگزاری شبستان از اهواز، «ولی الله حیاتی» امروز (سه شنبه ۲۳ شهریور) در جلسه قرارگاه استانی کرونا اظهار کرد: همه شهرستان ها باید تلاش کنند تا روند واکسیناسیون با سرعت بیشتری انجام گیرد تا در روزهای آینده شاهد کمتر شدن این ویروس منحوس باشیم.

 

معاون امنیتی انتظامی استانداری خوزستان افزود: به منظور انجام سریع واکسیناسیون باید اتوبوس هایی در سطح استان تامین شوند تا مشکلی برای واکسیناسیون سیار وجود نداشته باشد، علاوه بر این بانک ها با در اختیار قرار دادن دستگاه های نوبت دهی بخشی از ازدحام در مراکز واکسن را کاهش دهند.

 

وی عنوان کرد: بر اساس اعلام دولت عراق 60 هزار نفر سهمیه جمهوری اسلامی برای زیارت به عتبات عالیات در اربعین حسینی است، علاوه بر این همه سفرهای اربعین به صورت هوایی بوده و مرزهای زمینی بسته هستند، داشتن تست پی سی آر کمتر از 72 ساعت یا کارت واکسیناسیون از شرایط سفر است که باید تلاش شود زائران هرچه سریع تر تست های خود را انجام دهند.

 

حیاتی در خصوص حرکت دستجات در اربعین حسینی تصریح کرد: سازمان تبلیغات باید تلاش کند هیئت های مذهبی را از حرکت به سمت مرزهای شلمچه و چذابه منع کند و مراسم اربعین باید با رعایت شیوه نامه های بهداشتی و در محیط های باز برگزار شود.

 

«امرالله نوذری» نیز ابراز کرد: شهرستان اندیکا از نظر بافت جمعیتی با سیار شهرستان های خوزستان متفاوت است زیرا بیش از 93 درصد جمعیت آن را روستاییان عشایر تشکیل می دهد.

 

فرماندار اندیکا ادامه داد: اکنون و در این فصل از سال در شرایطی هستیم که عشایر در حال بازگشت به قشلاق خود هستند، ما در کمتر از یک ماه گذشته این پیشنهاد را ارائه دادیم که طرح ضربتی واکسیناسیون عشایر اجرا شود و با توجه به فاصله زمانی بسیار مراکز واکسیناسیون تا روستا پیشنهاد استفاده از ظرفیت مساجد نیز داده شده است.

 

وی با بیان اینکه حضور پزشک در مراکز واکسیناسیون از دیگر مشکلات ما است اذعان کرد: این شهرستان از نظر پرشکی نسبت به سایر شهرستان ها ضعیف تر است، پزشکی صبح در مرکز واکسیناسیون یا مراکز تست حضور دارد در عصر همان روز باید در درمانگاه ها مشغول فعالیت باشند و این خود مشکلاتی را به وجود آورده است.

 

نوذری با اشاره به اینکه موجودی واکسن در این شهرستان کافی نیست بیان کرد: آنچه که تاکنون موجودی واکسن در این شهرستان بوده را تزریق کرده ایم و این موجودی تنها 20 درصد جامعه هدف را تامین کرده است، بنابراین نیازمند ارسال بیشتر واکسن هستیم.

 

همچنین «شاهین هاشمی» اظهار کرد: ما در شهرستان حمیدیه متاسفانه با ترس از واکسیناسیون مواجه هستیم که می طلبد رسانه ها در این زمنیه همکاری لازم را داشته باشند.

 

فرماندار حمیدیه افزود: به منظور کنترل و نظارت بر رعایت شیوه نامه ها در شهرستان گشت سیار را راه اندازی کردیم علاوه بر آن گروه های جهادی که آماده خدمت رسانی در عرصه کرونا هستند را ساماندهی کرده و با استفاده از ظرفیت مساجد و حسینسه ها آماده خدمت رسانی در عرصه واکسیناسیون هستند.

 

وی با بیان اینکه روند واکسیناسیون در این شهرستان خوب بوده است گفت: بر اساس آمار اعلام شده تاکنون 14 درصد از جامعه هدف واکسینه شده اند، در تلاش هستیم این روند با سرعت بیشتری انجام گیرد.

 

هاشمی عنوان کرد: یکی از اساسی ترین مشکلی که برای واکسیناسیون در شهرستان با آن مواجه هستیم نگاه و نظر و برخی روحانیون و حتی برخی بزرگانن خانواده ها است، این نقطه نظرات منفی درباره واکسیناسیون باعث شده که رقبت عمومی برای واکسیناسیون صورت نگیرد.

 

وی یاد آور شد: با توجه به اینکه شغل اکثریت ساکنان شهرستان کشاورزی است در صورت موافقت ریاست قرارگاه کرونا در استان این مطلب اجرایی شود که افرادی که واکسیناسیون خود را انجام ندهند بخشی از خدمات کشت پاییزه به آنها تعلق نمی گیرد.

 

کد خبر 1094470

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha