به گزارش خبرگزاری شبستان، موهاناند خورشید، اسلام شناس و صاحب کرسی تعلیم و تربیت اسلامی دردانشگاه «وستفلیشه ویلهلمسِ مونستر» گفت: درس دینی اسلامی در مدارس و درس دینی در مساجد، در آینده یکدیگر را تکمیل خواهند کرد. بدین منظور پیشنهاد شده که میان این دو نهاد همکاری صورت پذیرد.
وی معتقد است که مشکل مساجد فقدان کادر آموزشیِ دوره دیده در آنهاست. در عین حال امامان جماعتی که از خارج می آیند، واقعیات زندگانی جوانان مسلمان ساکن آلمان را نمی شناسند و در اینجاست که دانشگاه ها باید آنان را یاری کنند.
«خورشید» خاطرنشان کرد: ما نمی توانیم مساجد را بیش از این تحت فشار بگذاریم و تنها یک نوع درس دینی را در مدارس پیاده کنیم و توجیهمان این باشد که دانش آموزان به مساجد نیز می روند.
وی افزود:اگر در مساجد و مدارس موارد دیگر نیز مطرح شوند، می توان به مقابله با خطر رفت. نباید در اذهان جوانان تناقضی در این باره بوجود آید. بدین لحاظ من بسیار مایلم که مساجد نیز به این قافله بپیوندند.
بدین ترتیب عملکرد «خورشید»، ایستادن در مقابل برنامه های دولت آلمان ارزیابی می شود، زیرا"توماس دمیزره"وزیر کشور آلمان و عضو "حزب دمکرات مسیحی"(CDU) این کشور، در یک برنامه تلویزیونی، دروس دینی را که در مساجد آموزش داده می شوند مورد انتقاد قرار داد و گفت: ما نمی خواهیم درس دینی اسلامی در پستوهای مساجد تدریس شود.
بنابر گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی،"دمیزره"همچنین تأکید کرد که قصد دارد تا درس دینی اسلامی را از مساجد بیرون آورد.
نظر شما