«حاج مهدی آصفی» در گفتگو با خبرنگار گروه غدیر و مهدویت خبرگزاری شبستان که به مناسبت فرا رسیدن 27 شهریور ماه، روز گرامیداشت زبان و ادب فارسی انجام شد، اظهار کرد: شعر مهدوی چند سالی است که در میان شعرای آئینی و در محافل دینی مذهبی ما رونق گرفته که این اتفاقی مبارک است چراکه ما نیازمند به این گونه شعر برای ارتباط مردم با وجود مقدس امام زمان (عج) هستیم.
این شاعر و پیرغلام اهل بیت(ع) با بیان اینکه اهتمام شعرا به سرایش این گونه شعر در آشنا کردن مردم با مهدویت بسیار موثر است، تصریح کرد: این آشنایی و انس راه نجات مردم است چراکه در دعا می خوانیم: «بِیُمنِهِ رُزِقَ الوَریٰ وَ بِوُجودِهِ ثَبَتَتِ الاَرضُ وَ السَّماء».
وی درباره تاثیر شعر و ادبیات مهدوی در انس و الفت مردم با امام زمان(عج) و مباحث مهدوی، تاکید کرد: اصولاً مردم با زبان شعر ارتباط و انس بهتر و عمیق تری می گیرند و بواسطه آن به نقشه راه می رسند چراکه طبیعت انسانی به ویژه در ما ایرانیان با شعر راغب تر و نزدیک تر است که می توان از این فرصت و ظرفیت برای گرهگشایی در آشنایی و انس مردم با مهدویت بهره گرفت.
آصفی با تاکید بر لزوم جاانداختن و نهادینه کردن شعر مهدوی در جامعه شعرا و وعاظ بیان کرد: خوشبختانه چند سالی است که هم رسانه ها، هم شعرا، هم وعاظ و خطبا به اینگونه از شعر اهتمام دارد و می بینیم امروزه مداحان جلسه و منبر خود را با ابیات و اشعار مهدوی آغاز می کنند که این سنتی حسنه است.
این شاعر و پیرغلام اهل بیت(ع) در پایان بیان کرد: با توجه به آنکه مردم با زبان شعر به طرزی ملموس تر مفاهیم و آموزه های دینی را درک می کنند امروز مسئولیت گویندگان و شعرای آئینی در پرداخت به مباحث مهدوی در شعر و مداحی ها بیشتر است تا از استقبال مردمی از لسان شعر، برای ترویج آموزه غنی مهدویت استفاده شود.
نظر شما