به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سمنان، «علیرضا ایزد پور» در نشست کارگروه مناسبسازی معابر استان سمنان بابیان اینکه بحث مناسبسازی برای حضور معلولین در جامعه یکی از مطالب بسیار مهم و دارای اهمیت است، گفت: قانون حمایت از افراد دارای معلولیت در سال ۸۳ تصویب و سپس در سال ۹۰ مورد بازبینی قرار گرفت.
مدیرکل بهزیستی استان سمنان با اشاره به اینکه بیش از ۱۰ درصد از جمعیت استان بالای ۶۰ سال هستند که میتوانند از موارد مناسبسازی در سطح جامعه بهره مند شوند، اظهارداشت: مناسبسازی صرفاً مختص معلولین نیست و سایر افراد نیز از این مهم بهرهمند خواهند شد.
وی با تأکید بر اینکه فرد معلول باید بتواند در هرجایی از شهر که اراده کرد، حضور پیداکرده و خدمات دریافت کند، ادامه داد: چهار اتوبوس شهری مناسبسازی شده در شهر سمنان در حال حاضر به افراد دارای معلولیت ارائه خدمات میکنند که نیاز است تا تقویت و ساماندهی شود.
ایزد پور از برگزاری ۱۵ جلسه مناسبسازی خرداد و افزود: استان سمنان در بین استانهای کشور، در رتبه یازدهم ازنظر رعایت اصول مناسبسازی قرار دارد و نزدیک به ۶۰ درصد دستگاههای اجرایی استان بر اساس ارزیابیهای صورت گرفته، مناسبسازی شدند.
مدیرکل بهزیستی استان سمنان بابیان اینکه در سطح استان بالغبر ۱۳ هزار نفر معلول داریم که پنج هزار نفر معلول جسمی حرکتی و سه هزار نفر معلول نیمه بینا و نابینا هستند و این مهم اهمیت مناسبسازی را بیشازپیش نمایان میسازد، گفت: قانون جامع حمایت از معلولان، ظرفیتهای بسیار خوبی در بحث مسکن، اشتغال، مناسبسازی و حقوق شهروندی دارد که باید به بهترین نحو ممکن از آن استفاده کنیم.
وی اضافه کرد: با اجرای طرحهای مناسبسازی در شهرها ما شاهد حضور این قشر از افراد در جامعه و ایفای نقش اجتماعی آنان خواهیم بود.
ایزد پور تأکید کرد: نگاه و نگرش در سازمان بهزیستی کشور به مناسبسازی اماکن و فضاهای شهری مختص و یک مجموعه یا یک مکان خاص نیست، باید تمام شهر برای حضور معلولان، جانبازان و سالمندان باید مناسبسازی شود و بهزیستی به دنبال تحقق این هدف است.
نظر شما