به گزارش خبرگزاری شبستان در کردستان، حجتالاسلام محمد کاروند مدیرکل اوقاف و امور خیریه کردستان در این برنامه اظهار کرد: از محل موقوفات استان بیش از 400 میلیون ریال برای تجهیز کارگاه خیاطی مرکز شمیم خدمت هزینه شده که موجب استغالزایی 21 بانوی سرپرست خانواده را در این مرکز فراهم آورده است.
وی خاطر نشان کرد: این مرکز با همکاری آموزشی و پرورش و سایر نهادهای دولتی آماده و مجهز شده و بزودی کارگاه خیاطی و صنایع دستی نیز از محل موقوفات تجهیز و شروع به کار خواهد کرد.
مدیرکل اوقاف کردستان با تقدیر از موسسه خیریه روستای ننله خاطر نشان کرد: تلاش میکنیم با آموزش، توانمندسازی و افزایش دانش و مهارت افراد زمینه راهاندازی کسب و کارهای خانگی، ایجاد درآمد پایدار و در نتیجه رونق اقتصادی و معیشتی یک خانواده فراهم کنیم.
اوقاف به خوبی نقش خود را محرومیتزدایی و حمایت از تولید ایفا کرد
محسن فتحی نماینده مردم سنندج، دیواندره و کامیاران در این افتتاحیه نقش موقوفات را در محرومیت زدایی و حمایت از تولید بسیار تاثیر گذار دانست و گفت: خوشبختانه اوقاف و امور خیریه کردستان بخوبی نقش خود را در محرومیت زدایی و حمایت از تولید در این منطقه محروم ایفا کرد.
وی با تقدیر از مدیرکل اوقاف و دستاندرکاران راهاندازی این کارگاه تولیدی بیان داشت: امید است در آینده نزدیک شاهد حمایت هرچه بیشتر موقوفات شهرستان سنندج از کارگاههای تولید کم بضاعت در زمینه آموزش و کار آفرینی باشیم.
فلسفه وقف در تاریخ حمایت از محرومین بوده است
زارعی معاون سیاسی امنیتی استانداری کردستان در این برنامه ضمن تقدیر و تشکر از خیرین و دستاندکاران راهاندازی این کارگاه صنایع دستی خاطر نشان کرد: فلسفه وقف در طول تاریخ حمایت از محرومین بوده اینک شاهد این موضوع هستیم که اوقاف و امور خیریه کردستان با حضور به موقع و تاثیر گذار در تجهیز این کارگاه خیاطی و صنایع دستی زمینه اشتغال برای بیش از 21 نفر را فراهم آورده و این مهم جای تقدیر دارد.
وی خدمت جهادی را از وظایف مسئولان استان دانست و گفت: راهاندازی اینچنین کارگاههای نیاز اهتمام همگانی مسئولان دارد به طوریکه هماکنون آموزش و پرورش، ورزش و جوانان، نمایندگان مجلس، اوقاف و امور خیریه، شهرداری و نهادهای بسیاری با وحدت و یکپارچگی زمینه را برای خدمت رسانی به این منطقه فراهم آوردند.
نظر شما