خبرگزاری شبستان، گروه غدیر و مهدویت به نقل از روابطعمومی سازمان تبلیغات اسلامی، آیین رونمایی از پوستر جشنواره «بهائیت، محفل خیانت» پنجشنبه یکم مهر ۱۴۰۰ در سازمان دارالقرآنالکریم برگزار شد، حجت الاسلام محمدتقی سیفایی، مدیرکل ادیان و مذاهب سازمان تبلیغات اسلامی در ابتدای این مراسم اظهار داشت: در فضای انقلاب اسلامی و سال ۱۳۵۷، حرکت بسیار بزرگی انجام گرفت و تا سالها اجازه فعالیت به فرقههای انحرافی داده نشد و باید با برگزاری اینگونه جشنوارهها پرچمدار مبارزه با جریانهای انحرافی باشیم.
در ادامه این مراسم حجتالاسلام امیرحسین کامل نواب، رئیس شورای سیاستگذاری جشنواره اذعان داشت: از دیرباز علمای اسلام برای جلوگیری از ایجاد انحرافات در این دین تلاش بسیاری داشتند اما همواره گروههایی از صدر اسلام با تندروی و یا با زبان نرم درصدد مقابله با اسلام یا ایجاد انحراف در این دین بودند.
رئیس شورای سیاستگذاری جشنواره با بیان اینکه بهائیت یک فرقه سیاسی است که همواره به دنبال ضربهزدن به جامعه و کشور بوده ابراز داشت: این گروه بعد از انقلاب برای ضربه زدن به نظام فعالیتهای گستردهای انجام داد لذا ما با برگزاری این جشنواره تلاش کردیم با زبان هنر به مبارزه با این فرقه بپردازیم.
وی درخصوص جامعه هدف این جشنواره اظهار کرد: جامعه هدفی که برای این جشنواره در نظر داریم، افرادی هستند که به هر نحو از کتاب و مقالات علمی دور هستند و هنر بهترین راه، ایجاد ارتباط با این قشر است.
نواب با اشاره به استقبال گسترده مردم از جشنواره «مقدسنما ۱» گفت: موارد متعددی را رصد کردیم تا در جشنواره «مقدسنما ۲»، به سراغ فرقه ضاله بهائیت برویم و در بحث کاریکاتور و پوستر وارد عمل شویم.
وی در پایان از حجتالاسلام سیفایی و کلیه داوران و عوامل برای راهاندازی این جشنواره تشکر و قدردانی کرد.
در ادامه مراسم، حجتالاسلاموالمسلمین دکتر روزبهانی دبیر محتوایی جشنواره ضمن تبریک هفته دفاعمقدس بیان داشت: برای مبارزه با بهائیت، باید در ابتدا آن را شناخت همچنین باید گفت که درحال حاضر بیشاز ۸ میلیون بهائی در ۲۱۶ کشور جهان حضور فعال دارند.
وی افزود: این فرقه بیش از هر فرقه دیگری سیاسی بوده و ۴ عنصر اصلی آن، «خیانت، خشونت، خرافه و تزویر» است و بهائیت بهصورت علنی به مبارزه با اندیشه مهدویت و اندیشه حسینی میپردازد.
حجتالاسلاموالمسلمین دکتر روزبهانی با اشاره به تألیف کتب متعدد در خصوص مبارزه با بهائیت گفت: کتب بسیاری در این خصوص منتشرشده اما به دلیل پیچیده بودن آن، با استقبال مردم روبهرو نشد.
دبیر محتوایی جشنواره در خصوص راه امام خمینی (ره) برای مبارزه با بهائیت تصریح کرد: امام خمینی (ره) با توجه به اینکه بهائیت را بخشی از رژیم پهلوی میدانستند، راه اصلی مبارزه با این فرق را، انقلاب اسلامی برشمردند که با آغاز انقلاب اسلامی، فرقههای انحرافی از بین رفت اما مجدداً بعد از جنگ تحمیلی، این فرقهها شروع به فعالیت کردند.
وی در پایان سخنان خود خاطرنشان کرد: اگر بناست بهائیت را نقد کنیم، نباید با زبان ناسزاگویی اینکار را انجام دهیم. در راه اصلی مبارزه، نباید به تمسخر بپردازیم که این عمل آثار مثبت مبارزه با فرق انحرافی را از بین میبرد.
در ادامه مسعود شجاعی دبیر بخش کاریکاتور گفت: بنای بهائیت، مقابله جدی با اسلام است و این فرقه برگرفته از رژیم صهیونیستی بوده که بهصورت جدی به اسلامهراسی میپردازند.
وی افزود: دشمنان برای مقابله با اسلام و شیعیان، جشنواره «کاریکاتور برای رسیدن به صلح» را راهاندازی کردهاند که از هنر بهعنوان ابزار مبارزه استفاده کردند که ما هم باید به روشهای هنری با این موضوعات مبارزه کنیم و کاریکاتور ابزاری برای نشان دادن مسائل به روش افشاگرایانه است و نباید در کاریکاتور به زبان توهین صحبت کنیم.
علاقهمندان برای شرکت در این جشنواره از روز یکم مهر تا هفتم آذر ۱۴۰۰ فرصت دارند آثار خود را از طریق سایت مقدسنما به آدرس moghadas-nama.com و ربات تلگرامی moghadas_nama1_bot ارسال کنند.
گفتی است؛ داوری آثار توسط افراد برجسته هر رشته انجام خواهد شد که اسامی دبیران و داوران جشنواره به شرح زیر است:
رئیس شورای سیاستگذاری جشنواره: امیرحسین کامل نواب
دبیر اجرایی جشنواره: علیرضا ثواچه
دبیر محتوایی جشنواره: حجتالاسلاموالمسلمین دکتر روزبهانی
دبیر بخش کارکاتور: سید مسعود شجاعی
داوران بخش کاریکاتور: سید مسعود شجاعی، مازیار بیژن و عباس گودرزی
دبیر بخش پوستر: سید محمدرضا میری
داوران بخش پوستر: سیدمهدی یکپسر، علی حیاتی و مجتبی مجلسی
همچنین به نفرات اول تا سوم برگزیده، به ترتیب ۱۰، ۸ و ۶ میلیون تومان جایزه داده میشود.
نظر شما