ماهیت کاری فرهنگ و ارشاد اسلامی و حرم مطهر حضرت شاهچراغ (ع)، گسترش اسلام ناب محمدی است

حجت الاسلام کلانتری گفت: یک رابطه نزدیک بین اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس و حرم مطهر حضرت شاهچراغ (ع) باید وجود داشته باشد، چراکه ماهیت و طیف کاری هر ۲ ارگان در راستای گسترش فرهنگ ناب اسلام محمدی (ع) و تشیع است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از شیراز، حجت الاسلام «ابراهیم کلانتری» در دیدار با «صابر سهرابی»، مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس ضمن تاکید بر اهمیت جایگاه فرهنگ در تمدن بشری، گفت: فرهنگ در زندگی بشر، مقوله ای فراگیر و مانند هوا، بااهمیت است، مقام معظم رهبری (مدظله العالی) معتقد هستند فرهنگ، به معنای هوایی است که ما تنفس می کنیم، شما ناچارا هوا را تنفس می کنید، چه بخواهید، چه نخواهید؛ اگر این هوا تمیز باشد، آثاری دارد در بدن شما؛ اگر این هوا کثیف باشد، آثار دیگری دارد، فرهنگ یک کشور مثل هوا است.

تولیت آستان مقدس احمدی و محمدی (ع)‌ با اشاره به زیرساخت های فرهنگ اظهار کرد: یکی از فرازها و قله های فرهنگ، دین است. شجره طیبه و شجره خبیثه که در قرآن آمده به معنای دین خوب و بد و صحنه ای از تجسم حق و باطل، کفر و ایمان، و طیب و خبیث است.

وی ادامه داد: شهید مطهری در کتاب «جهان بینی توحیدی»، بحث دقیقی می کند که دین حق چه نوع دینی است و دین باطل به چه شکل است، این ابتکار شهید مطهری است که دین حق را که از واقعیت های هستی است، تعریف می کند، مسیر دین در زندگی بشری، هدف و خطی مشخص دارد، رفتار ما هم بر اساس جهان بینی، کلی است، امکان ندارد در بعضی جهات، تعاریف غربی مثل نگاه مادی و تعاریف انسان محوری، با بحث اسلام جمع شوند چراکه در دین اسلام، خدا محوری، سر لوحه قرار دارد و سر لوحه و مشی زندگی انسان مومن، الله محوری است.

حجت الاسلام کلانتری خاطرنشان کرد: انسانی که اشرف مخلوقات است با انسان محوری در فرهنگ و نگاه مادی غرب فرق می کند، انسان وقتی به عبودیت می رسد، اشرف مخلوقات می شود و زمانی که بی بندوباری در پیش بگیرد، انسان محور و مادی گرا می شود و در ادامه ضمن تاکید بر گسترش همکاری ها در زمینه های مختلف بین اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و حرم مطهر، گفت: یک رابطه نزدیک بین اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس و حرم مطهر حضرت شاهچراغ (ع) باید وجود داشته باشد، چراکه ماهیت و طیف کاری هر ۲ ارگان در راستای گسترش فرهنگ ناب اسلام محمدی (ع) و تشیع است.

کد خبر 1097934

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha