به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یاسوج، آیت الله «سیدشرف الدین ملک حسینی» امروز (۳ مهر ماه) در تفسیر آیه چهارم سوره مبارک حجرات، گفت: این رفتار آنگاه بی ادبانه است که پیوسته انجام بگیرد، گاهی ممکن است از روی غفلت باشد و گاهی ممکن است از روی ضرورت باشد .
نماینده مردم استان کهگیلویه و بویراحمد در مجلس خبرگان رهبری افزود: نمی شود چنین انسان هایی را متهم به کم عقلی و یا بی عقلی کرد، گاه ضرورت ها و گاه غفلت ها باعث این امر می شود؛ گویا پیوسته این رفتار ناشایست حکایت از این دارد که این بی ادبان، بی عقل هستند.
آیت الله ملک حسینی تصریح کرد: اگر اینها صبر کنند معلوم می شود که صبر و عقل درهم آمیخته اند و این آموزش زیبایی است که برای تغییر موضع ها، برای تغییر اتفاق ها، رسیدن به اهداف و خوب بهره گرفتن، انسان باید صبر کند و عقل ایجاب می کند که انسان به نتیجه برسد.
وی با بیان اینکه شتاب و گاه بدخلقی ها و بی ادبی ها، اینها رفتارهایی است که باعث می شود انسان به اهدافش نرسد، یادآور شد: صبر تجلی دیگری از تعقل انسان است و ادب انسان است که بستر را برای رسیدن به اهداف فراهم می کند .
نماینده مردم کهگیلویه و بویراحمد در مجلس خبرگان رهبری ادامه داد: حسن خلق و صبر در جامعه برای حفظ مناسبت های اجتماعی، تعمیق مناسبت های اجتماعی و ارتباط زیبا گرفتن با دیگران بسیار موثر است و این نشان دهنده عقل اجتماعی است.
آیت الله ملک حسینی خاطرنشان کرد: اگر انسان ها دست از رفتار گذشته برداشتند و به رفتار جدیدی پا گذاشتند، خداوند غفور و رحیم بوده و می بخشد و با آغوش باز آنها را به سمت رشد و آینده سعادتمند راهنمایی و هدایت می کند.
وی گفت: بنابراین چه عجب زیبا خدا در این آیه توصیف شد تا انسان بتواند بد خودش را به خوب تغییر بدهد و گذشته ناشایست خودش را به آینده شایسته تبدیل کند، چقدر آیات با ما زیبا سخن می گویند.
نظر شما