مدیریت جوانان   درسی بزرگ از گنجینه دفاع مقدس است

تقوی گفت: مدیریت جوانانی که در سایه خداباوری و رهنمودهای ولی فقیه ولی فقیه زمان خویش درخشیدند و دربه پیروزی رسیدند، از بزرگترین دستاورد های دفاع مقدس است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از خرم آباد، « علی تقوی»  (شامگاه 3 مهر ) در یادواره شهدای محله کوی ارتش خرم آباد، اظهار داشت: فرهنگی ایثار و شهادت سرمایه ای بزرگ و همیشگی برای ملت ایران است.

 

فرمانده قرارگاه فرهنگی جهادی امام زین العابدین(ع)  با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا، افزود: شهدا، جانبازان، ایثارگران و ملت فهیم ایران اسلامی در سایه فرهنگ بزرگ ایثار و ولایت مداری در برابر دشمنان تا دندان مسلح بعث که از حمایت های غرب و شرق بهره مند بود، قد علم کرده به پیروزی رسیدند.

 

وی با تاکید بر ضرورت نهادینه سازی ارزش های چون فرهنگ ایثار و فریضتین امر به معروف ونهی از منکر، خاطرنشان کرد: امروز  امر به معروف و نهی از منکر در جامعه مقدمات و ضروریاتی دارد که استفاده از ظرفیت شهدا و ایده‌پردازی پیرامون آن می‌تواند گام بزرگ و موثر برای تحقق آن در جامعه باشد.

 

تقوی بیان کرد: آنچه که به عنوان بزرگترین دستاورد دفاع مقدس همچنان مانند ستاره‌ای درخشان در فرهنگ ما می درخشد مدیریت جوانانی بود که در سایه خداباوری و رهنمودهای ولی فقیه ولی فقیه زمان خویش درخشیده و ایران اسلامی را در برابر جبهه استکبار با سربلندی تمام به پیروزی رساند.

 

وی خاطرنشان کرد: بعد از سه دهه از پایان دفاع مقدس گویا این آموزه های بزرگ انسان‌ساز که جوانان ایرانی را به تعالی می‌رساند فراموش شده است.

جوانان امروز می توانند قله های زیادی را فتح کنند

 

تقوی با بیان اینکه جوانان امروز ما همان جوانان دوران دفاع مقدس هستند، بیان کرد: جوانان امروز ایران می‌توانند قله های زیادی را فتح کنند و کشور را در برابر تحریم‌ها و فشارها برهانند.

 

وی یادآر شد: چه شد که امروز بعد از سالها این جوانان به جای نقش آفرینی های بزرگ بایستی دغدغه و فکرشان در حد غذای سلف های دانشگاه یا بسته های اینترنتی تنزل یابد.

 

هر شهید یک فرهنگ عظیمی از ارزش هایی است جامعه از منجلاب می زداید

 

فرمانده قرارگاه فرهنگی جهادی امام زین العابدین(ع) با بیان اینکه امروز همه باید در خصوص مسائل جوانان پاسخگو باشند، ادامه داد:  هر شهید یک فرهنگ عظیمی از ارزش‌هایی است که با بهره‌برداری از آن می توان جامعه را از منجلاب و فساد زدود .

 

باید برای معرفی شهدای لرستان با برنامه ریزی اقدام شود

 

وی با تاکید بر ضرورت معرفی شهدای استان لرستان، افزود: اینکه شهدای بزرگوار استان لرستان در چنان اوج مظلومیت و به عباراتی گمنامی هستند که از خیلی از آنان عکسی با کیفیت در فضای مجازی دیده نمی‌شود جای تامل دارد.

 

تقوی با تاکید به اینکه باید فکری درست و با برنامه ریزی برای معرفی شهدای استان شود، بیان کرد:مسئولین متولی مقوله فرهنگی و دفاع مقدس بایستی از ظرفیت ۶۳۰۰ شهید استان لرستان ۶۳۰۰ دانشگاه انسان‌سازی و تعالی پروری تحویل جامعه دهند.

 

فرمانده قرارگاه فرهنگی جهادی امام زین العابدین(ع) اظهار کرد: این ضرورت ایجاب می‌کند که با توجه به اهداف گام دوم انقلاب بیش از گذشته با تعامل و با ظرفیت‌های صاحب فکر و ایده و تجمیع اراده‌های از این موهبت بزرگ نهایت استفاده را ببرید.

 

وی خاطرنشان کرد: امروزه جواب کار باطل دشمن که جامعه را به سمت استحاله فرهنگی سوق داده است کار حق است و آن چیزی که می‌توان جامعه را در برابر دسیسه های دشمنان بیمه کند، پیاده کردن فرهنگ و تفکر شهدا به طرق اصولی و حساب شده است.

 

تقوی بیان کرد: در ابتدا می توان با راه اندازی اطلس شهدای محله‌ای و کارگروه اطلس ۶ کارگروه ویژه و تخصصی آن مشکل از بخش ها و ظرفیت های مربوطه از بخش‌های این گمنامی بکاهد.

 

گمنامی شهدای لرستان جای بسی تامل دارد

 

وی ادامه داد: در خصوص شهدای دفاع مقدس  شاخص استان لرستان« شهید محمد بروجردی» همچون ستاره‌ای بزرگ درخشان می درخشد.

 

فرمانده قرارگاه فرهنگی جهادی امام زین العابدین(ع) افزود:  مقام معظم رهبری در وصف عظمت شهید بروجردی فرمودند:« هر گاه از شهید و شهادت یاد می‌شود، شهید بروجردی جلوی چشمان من است».

 

وی ادامه داد: شهید همت هم در وصف شهید بروجردی می‌گوید: «هر گاه کارما قفل می‌شد به دیدار شهید محمد بروجردی می‌رفتم و گره کار باز می‌شد.

 

تقوی افزود: امروز می بینیم این شهید بزرگ آنگونه که باید معرفی نشده است و ازمعارف مکتب این شهید والا مقام در جامعه استفاده نشده  است و گمنام ماندن شهدای شاخص استان لرستان جای تامل دارد.

 

 

گفتنی است، در این یادوراه که به همت قرارگاه فرهنگی جهادی امام زین العابدین(ع) برگزار شد، با اهدای لوح سپاس از جمعی از خانواده های شهدای محله کوی ارتش خرم آباد تجلیل شد.

کد خبر 1098543

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha