بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی برگرفته از فرهنگ عاشورا و اربعین است

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت گفت: بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی الهام گرفته از فرهنگ عاشورا و نهضت حضرت ابا عبدالله الحسین (ع) است.

به گزارش خبرگزاری شبستان، حجت‌الاسلام والمسلمین سید عبدالفتاح نواب در همایش بین‌المللی «اربعین تجلیگاه ارزشهای آسمانی و بشری» که امروزیکشنبه(4 مهرماه) در دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد با بیان اینکه بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی برگرفته از اهداف قیام امام حسین (ع) و فرهنگ عاشورا است، اظهار داشت: این بیانیه با درایت مقام معظم رهبری در چهار بخش به خوبی تبیین و تشریح شده است.

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت به برکات انقلاب اسلامی و توصیه‌های هفت گانه مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب اشاره کرد و افزود: همه این توصیه‌ها رگه‌هایی از پیام اربعین حسینی و نهضت سیدالشهداء (ع) را دارد که قطعاً منطبق بر فطرت بشری بوده و درخشان و شفاف است.
حجت‌الاسلام والمسلمین نواب مدیریت جهادی و اعتقاد به اصل ما می‌توانیم را زمینه‌ساز عزت و پیشرفت ایران اسلامی عنوان و تصریح کرد: در بخش دوم این بیانیه دستاوردهای انقلاب اسلامی در۴۰ سال اخیر به خوبی تبیین شده که عمده آن به برکت خون شهدا و مجاهدت رزمندگان و ایثارگران به دست آمده است.
وی گفت: تا زمانی که ملت ایران و جوانان غیرتمند آن در مسیر اسلام و تبعیت از ولایت گام برمی‌دارند هیچ آسیبی نمی‌تواند کشور ما را تهدید کند.
نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت در ادامه شعار انقلاب اسلامی را برگرفته از قیام امام حسین (ع) و در راستای تبیین فطرت خداجوی انسان توصیف کرد و گفت: در پیاده‌روی اربعین حسینی آنچه که همه را حیرت‌زده کرده اقدام ارزشمند جوانان و اقشار مختلف مردم در رسیدن به حقانیت مکتب حسین است که امروز بشریت تشنه آن است.
حجت‌الاسلام والمسلمین نواب آزادی را نمونه‌ای از شعارهای انقلاب اسلامی و جان گرفته از عشق و ارادت به راه امام حسین (ع) دانست و خاطرنشان کرد: درکناردرس آزادگی، آنچه که در کربلا نمود داشت اخلاق‌مداری و گرایش به معنویت‌ بود که به معنای واقعی جامعه امروزبشری نیازمند آن است.
وی عزت‌آفرینی را از درس‌های قیام سیدالشهدا (ع) برشمرد و اضافه کرد: راه امام حسین (ع) بدور از کارهای ذلیلانه و حقیر بود آن حضرت سعی داشت تا با اخلاقمداری، عقلانیت و محوریت شعور بالا ، حرکت و نهضت عظیم خود را پایه‌گذاری کرده و در مسیر درست رهنمون سازد.
حجت‌الاسلام والمسلمین نواب در بخش دیگری از سخنان خود یکی دیگر از شعارهای نهضت سیدالشهدا (ع) را که در پیام انقلاب نیز نهفته است برادری و برابری عنوان کرد و اظهار داشت: این شعار در سال‌های بعد از پیروزی انقلاب اسلامی در حوزه‌های مختلف نمودی واقعی‌تر پیدا کرده است.
وی نقش محوری اربعین حسینی را ایجاد شورآفرینی و امیدآفرینی در جامعه ذکر کرد و گفت: در کنار این امر باید روشنگری‌ها و معرفت‌افزایی به حدی ارتقاء یابد که جامعه بشری گرفتار رخوت و سستی نشود.
حجت‌الاسلام والمسلمین نواب عوامل ایجاد امید و انتخاب آزادانه را گرایش به معنویت و ایمان به تحقق وعده‌های الهی برشمرد و اظهار کرد: همه ما باید به وعده‌های الهی ایمان داشته باشیم همان طوری که امام راحل(رض) با روحیه بالای خود به تحقق وعده‌های الهی ایمان راسخ داشتند.
نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت در پایان سخنان خود هفته دفاع مقدس و یاد و خاطره شهدای ارزشمند جنگ تحمیلی را گرامیداشت و تصریح کرد: این روزها ششمین سالگرد فاجعه تلخ منا را سپری می‌کنیم و در آستانه اربعین حسینی برای این شهدای والامقام علو درجات را از درگاه ایزد منان خواستاریم.
وی با اشاره به ارتحال آیت‌الله حسن‌زاده آملی افزود: این شخصیت بی‌نظیر، شاگردان ممتازی را تربیت کرده است که قطعاً تداوم‌بخش راه عزتمند فقها و علما خواهند بود.
گفتنی است همایش بین المللی «اربعین تجلیگاه ارزشهای آسمانی و بشری» به همت دانشگاه محقق اردبیلی با همکاری کمیته فرهنگی اربعین امروز با حضور اندیشمندان کشوری و بین المللی در اردبیل برگزار شد.
این گزارش حاکیست، نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت همچنین در پنجمین روز از هفته دفاع مقدس ، با حضور در مقبره الشهدای شهدای گمنام دانشگاه محققق اردبیلی با قرائت فاتحه  یاد و خاطره شهیدان سرافراز هشت سال دفاع مقدس را گرامیداشت و به مقام شامخ شهیدان ادای احترام کرد.

کد خبر 1099022

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha