۳۰ اثر از هنرمندان لرستانی به بخش ملی راه یافتند

مرادی، با اشاره به ارسال ۱۱۴ اثر به دبیرخانه پنجمین جشنواره استانی فانوس، گفت: از این تعداد ۳۰ اثر به مرحله ملی راه یافتند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از خرم آباد، «محسن مرادی»، امروز(8مهر)  در اختتامیه پنجمین جشنواره ملی فانوس مرحله استانی  اظهارداشت: اهداف جشنواره گفتمان سازی هنر دفاع مقدس مبتنی بر فرمایشات مقام معظم رهبری، تبدیل دانش ضمنی دفاع مقدس به دانش تصریحی با قابلیت ارائه در قالب های مختلف هنری   و شناسایی، سنجش و تق ویت ظرفیت و قابلیت ه ای هنری استان ها  است.

 

دبیر پنجمین جشنواره استانی فانوس بازشناسی آثار تولیدی استان ها در بخش های جشنواره، تشویق و ترغیب استان ها در جهت تولید آثار برتر با موضوعات استانی و الگوهای بومی هنر دفاع مقد س، ارائه آثار فاخر هنری در قالب جشنواره های منطقه ای و ملی به منظور نشر فرهنگ دفاع مقدس و ارتقاء و غنابخشی به تولیدات هنری ادارات کا حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان ها  را از دیگر اهداف عنوان کرد.

 

وی افزود: ایجاد انگیزه و حمایت از هنرمندان و فرهیختگا ن حوزه های هنری استان ها، ایجاد زمینه مشارکت سایر دستگاه ها و نهادهای استانی در برگزاری جشنواره های استانی و منطقه ای هنر دفاع مقدس، ایجاد بانک آثار فاخر هنرمندان استانی از دگیر اهداف است.

 

مرادی موضوعات جشنواره را رهنمودهای مقام معظم رهبری در مورد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس، عرفی اسوه ها و الگوهای عملی و نمادهای ارزشی  دفاع مقدس به نسل جوان، جوانان و پاسداری از دستاوردهای دفاع مقدس، استکبار س تیزی و مقاومت اسلا می تجلی ارزشهای دفاع مقدس  و مخاطب شناسی و آگاه سازی در حوزه آثار دفاع مقدس   عنوان کرد.

 

وی ادامه داد: اهمیت و کاربرد پژوهش در آثار هنری دفاع مقدس، ارزش هنر معنوی و  دی نی از منظر فیلم و تئاتر دفاع مقدس، کاربرد هنر در دفاع مقدس از دریچه نگاه فیلم و تئاتر دفاع مقدس، معرفی نقش اقشار مردم به ویژه جوانان و بانوان در دفاع مقدس و ایستادگی و پیروزی جبهه مقاومت تجلی ارزشه ای دفاع مقدس از دیگر موضوعات است.

 

دبیر پنجمین جشنواره استانی فانوس به بخش های جشنواره استانی فانوس اشاره کرد و گفت: بخش هنرهای نمایشی شامل تئاتر صحنه ای ،تئاتر خیابانی و متن نمایش نامه، بخش موسیقی و سرود شامل موسیقی باکلام، موسیقی بی کلام، سرود دانش آموزی و همخوانی، بخش هنرهای تجسمی شامل عکس، نقاشی دیجیتال، نقاشی دستی، طراحی پوستر و بیلبورد، خوشنویسی نستعلیق و آثار حجمی ، بخش رادیویی شامل نمایش رادیویی و پادکس و بخش تلویزیونی و سینمایی شامل سریال داستانی، فیلم داستانی بلند و کوتاه، تله تئاتر، انیمیشن ،مستند بلند و کوتاه و نماهنگ  از بخش های مهم این جشنواره است.

 

وی خاطرنشان کرد: از اوایل سال جاری دبیرخانه این جشنواره در محل معاونت سینمایی و هنری اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان لرستان تشکیل شد و ا ین دبیرخانه از طریق رسانه های خبری استان و همچنین ارتباط گیری چهره به چهره، تلفنی و پیامکی با هنرمندان استان آنها را برای شرکت در جشنواره ترغیب نمود . 

 

مرادی ابراز داشت: خدا را شاکریم که ویروس منحوس کرونا مانع فعالیت هنرمندان این دیار نشده و با توجه به شرایط حاد، امسال شاهد استقبال هنرمندان و رشد کیفی و کمی آثار واصله به دبیرخانه جشنواره بوده ایم . 

 

وی با اشاره به اینکه مهلت ارسال آثار به جشنواره که تاریخ 30 مرداد ماه تعیین شد، یادآور شد: تعداد 114 اثر در بخش های مختلف جشنواره به دبیرخانه واصل گردید که بلافاصله بعد از تفکیک و جمع بندی، آثار  در بخش های مختلف در اختیار داوران جشنواره قرار گرفت که در نهایت تعداد 30 اثر به عنوان برگزیده اعلام گردید.

 

مرادی بیان داشت: آثار برتر در بخش های مختلف به بخش ملی جشنواره که آذرماه در خراسان رضوی برگزار می شود ارسال گردیدند که امید آن است با توجه به اینکه هنرمندان شاخصی در این دوره از جشنواره اثر ارائه داده اند نام لرستان را همچون سالهای گذشته بر سر زبان ها جاری سازند. گفتنی است هنرمندان لرستانی در چهارمین جشنواره ملی فانوس که سال گذشته در تهران برگزار گردید 7 مقام ملی کسب کردند که جای تقدیر و تشکر دارد. 

 

 

 

کد خبر 1100495

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha