به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، «سعید تشکری» امروز پنج شنبه (۸ مهر) در آئین رونمایی، نقد و بررسی کتاب «دور از جان!» با موضوع مجموعه داستانهای کرونا بر اساس خاطرات مجاهدگران با بیان اینکه منشأ اثر و فکر این کتاب متعلق به محمد حسین زاده است، گفت: پس از طرح این مساله با برپایی جشنواره ای تحت عنوان «کرونا» سعی در جمع آوری خاطرات از جهادگران بسیجی و کادر پزشکی تا مردم عادی در دوران کرونا کردیم.
دبیر نویسندگان کتاب «دور از جان!» با بیان اینکه تنها دغدغه و نگرانی من سوء استفاده برخی افراد از این ایام در آینده است، افزود: اگر امروز ادبیات در ثبت و ضبط این وقایع کوتاهی کند تبدیل به ادبیات موزه ای خواهد شد. ما در ادبیات کتابهایی همچون «دور از جان!» تلاش می کنیم تا با برقراری ارتباط واقعی و موثر بین قهرمان، نویسنده و مکان وقوع، حوادث را آنگونه که هست، روایت کنیم.
وی گفت: کتاب «دور از جان!» محصول سه نسل از نویسندگان بعد از انقلاب است، نسل اول نصرالله قادری، نسل دوم مهدی زارع و نسل سوم سودابه حیدری، اعظم عظیمی و مریم رمضانی که ما را در نگارش روایتهای این کتاب یاری کردند.
فداکاریهای جامعه پزشکان در ایام کرونا باید به آیندگان منتقل شود
همچنین فاطمه محرری، معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، گفت: مهم است که بتوانیم مجاهدتها و فداکاریهای جامعه پزشکان و پرستاران را در ایام کرونا به آیندگان منتقل کنیم تا از ایجاد فاصله و گسستهای نسلی در جامعه جلوگیری شود. افرادی که دلاورانه با تمام وجود و با وجود سختیها و کمبودهای فراوان حضوری پررنگ در این میدان داشته اند.
وی با اشاره به مستند «وقتی مهربانی همه گیر می شود»، افزود: این مستند در سه بخش کادر درمان حاضر در بیمارستان، کادر بهداشت در مراکز بهداشت و مجاهدان عرصه سلامت تهیه شده و نمایشگر فداکاریهای مدافعان سلامت و خانواده هایشان در ایام کرونا است. هدف ما از در حوزه فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی شناساندن ایثارگری ها و خدمات جامعه پزشکان به نسل جوان و آینده کشور است. افرادی که همچون جوانان حاضر در هشت سال دفاع مقدس خالصانه در این جبهه حضور داشتند.
نظر شما