«ناصر محمودی» در گفتگو با خبرنگار شبستان در همدان گفت: امروز مفتخر به حضور دکتر موسوی معاون محترم وزیر و رئیس کل سازمان سرمایهگذاری و کمکهای اقتصادی و فنی ایران و تیم همراه ایشان در جلسه شوراي هماهنگي مديران استاني وزارت امور اقتصادی و دارایی در استان همدان هستیم.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان همدان با بیان اینکه انتخاب دولت جدید و وزرایی که توانستند از مجلس رأی اعتماد بگیرند را نیز تبریک گفته، از زحمات دکتر دژپسند در دولت دوازدهم تشکر و برای دکتر سید احسان خاندوزی وزیر جدید امور اقتصادی و دارایی آرزوی موفقیت کرد.
وی اظهار داشت: به تدبیر وزیر محترم اقتصاد، شورای هماهنگی مدیران مجموعه دستگاههای تابعه وزارت متبوع در استان همدان، در استانها تشکیل گردیده است.
وی با بیان اینکه خوشبختانه تاکنون نشستهای همفکری متعددی برگزار گردیده است، گفت: همانگونه که مستحضرید بخش عمده عملکرد وزارت اقتصاد و ادارات کل امور اقتصادی و دارایی استانها، برون سازمانی است و عملکرد آن در موفقیت سایر دستگاههای اجرایی نقش مهم و سازندهای دارد.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان همدان در ادامه توضیحات خود به تشریح اهم اقدامات این اداره کل و مرکز خدمات سرمایهگذاری استان همدان پرداخت و گفت: مرکز خدمات سرمایهگذاری استان همدان در طبقه همکف این اداره کل مستقر است، که وظیفه هدایت و راهبری و همچنین ارائه مشاوره در حوزه سرمایهگذاری خارجی به سرمایهگذاران و متقاضیان سرمایهگذاری را بر عهده دارد.
وی همچنین افزود: از دیگر اقدامات این مرکز، حضور فعال نمایندگان دستگاههای اجرایی استان از اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، سازمان صمت و جهاد کشاورزی میباشد.
محمودی اظهارکرد: 60 نماینده از سایر دستگاههای اجرایی استان به منظور پیگیری کلیه امور مربوط به سرمایهگذاری به این مرکز معرفی شدهاند که در صورت نیاز در این مرکز حضور دارند.
وی با خطاب قرار دادن دکتر موسوی بیانداشت: امیدوارم بتوانیم از تجربه دیپلماتیک جنابعالی در حوزه اقتصادی استان استفاده نماییم.
وی گفت: خوشبختانه از ابتدای امسال مذاکراتی با سرمایهگذارانی از کشورهای چین در خصوص احداث نیروگاه گازسوز و از کشورهای کانادا و امارات نیز صورت گرفته است. انجام مذاکره در خصوص احداث گلخانه، شرکت الوان ثابت، هلدینگ جاده ابریشم، کارخانه فروسیلیکو با سرمایهگذاری به مبلغ 30 میلیون یورو به صورت فاینانس و پروژه گردشگری با سرمایهگذاری از کشورهای قطر و سوئیس، همچنین طرح تولید فرنچ فرایر (سیب زمینی فرآوری شده) با مبلغ ۱۱.۷ میلیون یورو سرمایه گذاری خارجی مصوب و پیشرفت فیزیکی 70 درصد از دیگر اقدامات این اداره کل میباشد.
محمودی تصریحکرد: 45 فرصت سرمایهگذاری در استان در سال 1399 شناسایی، بررسی و نهایی گردیده است.
وی با بیان اینکه بزرگترین سرمایهگذاری استان همدان با سرمایهگذاری از کشور ترکیه سال گذشته به تصویب رسید،گفت: این شرکت ترکیهای با نام "ام کا تلی"، با مبلغ 72 میلیون دلار سرمایهگذاری خارجی مصوب، قصد احداث پروژه باغ ویلا را در این استان دارد که متأسفانه در حوزه شهرداری با مشکلاتی روبرو شده که امیدواریم با تدبیر جنابعالی این پروژه به زودی نهایی و احداث گردد.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان همدان ابرازداشت: با ابلاغ از سوی وزارت امور اقتصادی و دارایی، اطلس سرمایهگذاری استان همدان در حال نهایی شدن میباشد و ما اولین استانی در کشور هستیم که موضوع تأمین منابع مالی را آغاز و موضوع برگزاری اولین همایش سرمایهگذاری در کشور را بررسی کردیم.
وی بیان داشت: 14 پروژه سرمایهگذاری در استان همدان مصوب گردیده است که تعداد 4 پروژه مربوط به دو شهرستان بهار و کبودرآهنگ میباشد و امروز از پروژههای این شهرستانها بازدید خواهیم کرد. این مطالعات کاملاً به صورت استانی انجام شده و نظر کارشناسی کارشناسان استانی را به همراه دارد.
وی گفت: در حوزه کسب و کار استان همدان نیز، کلیه مدیران و اعضای شورای هماهنگی همکاریهای لازم را داشتهاند که این همکاری باعث گردید استان همدان رتبه برتر کسب و کار کشور را کسب نماید.
وی از مساعدتها و همکاریهای مستمر گمرک استان و سایر دستگاههای اجرایی تشکر کرد و افزود: 70 مورد قوانین مخل کسب و کار استان همدان را شناسایی کرده و به هیأت مقرراتزدایی ارسال کردهایم.
وی ضمن تشکر از مجموعه بانکهای استان، تصریحکرد: طبق بیانات مهندس شاهرخی استاندار محترم همدان، استان همدان تنها استانی است که در حوزه بانکی با مشکل مواجه نیست. در حوزه مسائل درآمدی استان که پیوند تنگاتنگی با مسائل اقتصادی دارد، کمترین تنش را در حوزه وصول درآمدهای مالیاتی داشتهایم. همچنین در حوزه صادرات و واردات، استان همدان یک استان صادرات محور است و رشد خوبی در این حوزه داشته و گمرک استان توانسته پنجره تجارت فرامرزی را احداث نماید.
وی ضمن تشکر از حضور دکتر موسوی و دکتر کودهئی از سازمان سرمایهگذاری کشور، از زحمات ایشان در خصوص احداث دانشگاه D8 در استان تقدیر و تشکر کرد.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان همدان گفت: اداره کل امور اقتصادی و دارایی استان همدان، در حوزه مدیریت بودجه و منابع مالی نقش مهم و سازندهای را بر عهده دارد.
وی با بیان اینکه آموزش الکترونیک مدیران مالی دستگاههای اجرایی توسط این اداره کل صورت گرفته است ادامهداد: در حوزه خزانهداری الکترونیک اقدامات خوبی صورت گرفته و سامانه مربوطه را راهاندازی کردیم. این اداره کل موفق گردیده طی 6 سال گذشته، رتبه اول جشنواره شهید رجایی را کسب نماید.
محمودی با تأکید بر اینکه اعتبارت عمرانی باید در محل خود هزینه گردد بیان داشت: خوشبختانه یک ریال از هزینههای عمرانی در محل جاری هزینه نشده است. همچنین پیگیری موضوع اموال مازاد که از اولویتهای دولت میباشد، توسط این اداره کل همواره پیگیری گردیده است.
محمودی گفت: تقریباً 100 درصد اموال مازاد استان را شناسایی کردهایم و توانستیم مبلغ 4 میلیارد تومان اموال مازاد را در سال 1398 تا 1400 به فروش برسانیم. که در نهایت این مبلغ به بودجه استانی تزریق شده است.
وی تصریحکرد: تدوین سیمای اقتصادی استان همدان هم از دیگر اقدامات سازنده این اداره کل بوده است که تحلیل خوبی از اقتصاد استان به دستگاههای اجرایی میدهد. 11 مورد گزارش تحلیل در خصوص مسائل اقتصادی استان انجام گرفته است.
وی اظهارداشت: عملکرد سرمایهگذاری استان شامل 202 میلیون دلار سرمایهگذاری مصوب، 80 میلیون دلار جذب سرمایهگذاری و ایجاد اشتغال بالغ بر 2000 نفر گردیده است.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان همدان گفت: استان همدان پایلوت احداث نیروگاههای خورشیدی و تولید برق از انرژی خورشیدی در کشور است. اولین نیروگاه خورشیدی را با ظرفیت 1 مگاوات بود که سپس به ظرفیت 7 مگاوات رسید. که در حال حاضر 7 نیروگاه با ظرفیت 7 مگاوات در استان احداث گردیده است که 2 نیروگاه در شهرستان کبودرآهنگ راهاندازی شده است.
وی همچنین با اشاره به راهاندازی اپلیکیشن تحت اندروید مرکز خدمات سرمایهگذاری استان همدان ادامهداد: مالکیت معنوی این اپلیکیشن متعلق به همدان میباشد که شامل تمامی فرصتهای سرمایهگذاری استان همدان، قوانین و مقررات و سؤالهای متداول سرمایهگذاری خارجی، آئین نامه تشویق و حمایت از سرمایهگذاری (قانون فیپا) است که به دو زبان فارسی و انگلیسی طراحی شده است.
نظر شما