آزادسازی بیش از ۳۴ هزار مترمربع از اراضی شهرک‌های صنعتی گیلان‌/  بازرسی ها ادامه دارد

مسرور با بیان اینکه حفظ بیت المال و حقوق مردم از جمله اهداف اداره کل بازرسی است گفت: سال گذشته بیش از ۳۴ هزار مترمربع از اراضی شهرک‌های صنعتی که بلا تکلیف رها شده بود، آزاد سازی شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از رشت، «سیف الله مسرور» امروز( دوشنبه، ۱۹ مهر ) در نشست خبری با اصحاب رسانه به مناسبت سالروز تاسیس اداره کل بازرسی اظهار داشت: سازمان بازرسی کل کشور در سال ۶۰ به تصویب رسید و راه اندازی شد.‌

 



مدیر کل بازرسی گیلان بابیان اینکه بازرسی و نظارت امروز به عنوان یک تشکیلات راهبردی مطرح است و در این قالب، نظارت‌ها گسترده‌تر شده است اذعان کرد: نظارت‌های سازمان کل بازرسی برجسته شده و سعی براین است که از وقوع سوء جریان‌ها جلوگیری شود.

 

وی با تاکید بر اینکه حفظ بیت المال و حقوق مردم از جمله مواردی است که مورد توجه قرار دارد افزود: ۱۰ کارگروه موثر با حضور در جلسات مسائل اقتصادی و مالی فعال هستند در این جلسات جلوی تصمیمات نادرست گرفته می‌شود.‌

 



مسرور با اشاره به اینکه بازدید از واحدهای تولیدی ادامه دارد اعلام کرد: در بحران کرونا ویروس از ۱۱ شهرستان، ۱۶۵ دستگاه دولتی و عمومی با حضور ۳۰ تیم بازرسی بازدید سر زده انجام شده است.

 



مدیر کل بازرسی گیلان ادامه داد: بازرسی‌های سرزده از دستگاه‌ها ادامه داد و در این بازدیدهای چهره به چهره، مشکلات مردمی شناسایی و هشدارهای لازم به دستگاه مربوطه داده می‌شود.‌

 

مسرور تصریح کرد: بسیاری از مشکلات و موانع در حین بازدید حل شده و برای رفع برخی از دغدغه‌ها و موانع، تذکرات لازم داده می‌شود.

 

وی اضافه کرد: کمبود نیرو برای پاسخگویی و عدم جایگزینی نیرو، بد رفتاری با مراجعین و عدم استفاده از سامانه های هوشمند و عدم رعایت پروتکل های بهداشتی و..... از جمله مواردی بود که در این بازدیدها گزارش شده است.

 

مدیر کل بازرسی گیلان با تاکید بر اینکه گزارش‌های هشداری ما جنبه پیشگیرانه دارد گفت:‌ در سال گذشته ۱۰۰ گزارش هشداری برای دستگاه‌ها فرستاده شد که نسبت به سال ۹۸ افزایش داشته است و از ابتدای امسال نیز ۵۳ گزارش هشداری به دستگاه‌ها داده شد.‌

 



وی به مشکل توزیع مرغ در استان اشاره و اظهار داشت: علل و عوامل این معضل در قالب تشکیل سه تیم نظارتی شناسایی و پیگیری‌های لازم انجام و خوشبختانه قیمت‌ها ثابت شد.

 

مسرور با اشاره به اینکه جلوگیری از تغییر کاربری‌ها از دیگر فعالیت‌های این سازمان است گفت: بسیاری از فعالیت‌های این سازمان تخصصی است و امکان رسانه‌ای کردن وجود ندارد.

 

مدیر کل بازرسی گیلان اذعان کرد: در سال گذشته ۲۲ گزارش کیفری داشتیم که از این مجموع ۴۱ نفر معرفی شدند و ۴۸ گزارش تخلف اداری به هیئت اداری ارائه شد که از این مجموع ۱۰۸ نفر معرفی شدند. ‌

 

وی ادامه داد: در ۶ ماه نخست امسال نیز ۱۷ گزارش تخلفات اداری به هیئت اداری ارائه شد که از این گزارشات ۳۲ نفر متخلف معرفی شدند.

 

مسرور با بیان اینکه سال گذشته ۴۳۸ مورد اصلاح امور گزارش شد که ۶۰ درصد این گزارشات انجام شده است گفت: امسال نیز ۱۵۳ مورد اصلاح امور داده شده است.‌

 



وی به حوزه معادن استان اشاره و اظهار داشت: ممانعت از لغو واگذاری ۷۵ مورد از معادن استان یکی از اثربخشی‌های نظارت این سازمان بود که ۴۰ معدن غیر فعال در این راستا ابطال شد.

 

مدیر کل بازرسی گیلان اراضی غیرفعال شهر صنعتی گیلان را مورد اشاره قرار داد و افزود: در بازرسی‌های سال گذشته ۳۴ هزار و ۸۸۷ متر مربع از اراضی شهرک‌های صنعتی بلاتکلیف و غیرفعال استان شناسایی و آزاد شد و به افرادی که واجد شرایط هستند واگذار می شود.

 



مسرور اضافه کرد: در شهرستان آستارا ۱۰ هکتار زمین بلاتکلیف بود که توسط دستگاه‌ها ثبت نشده و افرادی مدعی مالکیت شدند. ارزش این زمین و کاربری فضای آن ۲۹۵ میلیارد تومان برآورد شده است و این زمین ها بازپس گیری و اکنون ادارات مربوطه در حال ثبت سند به نام دولت هستند.

 

وی به بحران آب گیلان اشاره و بیان کرد: در بحران آب گیلان نیز با پیگیریهای صورت گرفته ۱۲۰ میلیارد تومان اعتبار جذب و به سازمان های مربوطه پرداخت شد.

 



مدیر کل بازرسی گیلان در پایان به مشکلات کارگاه‌های تولیدی،‌ ورزشی و محیط زیست و هم چنین معضل رودخانه‌های زرجوب و گوهررود پرداخت و خاطرنشان ساخت: از حوزه محیط زیست و تالاب ها سال گذشته پنج گزارش اعلام شد.‌

کد خبر 1103887

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha