به گزارش خبرگزاری شبستان در کردستان، حجتالاسلام عبدالرضا پورذهبی نماینده ولیفقیه استان در جلسه شورای توسعه فرهنگ قرآنی کردستان اظهار کرد: مدیران باید در انجام فعالیتهای قرآنی از موازیکاری و جزیرهای عمل کردن خودداری کرده و با همدیگر در تعامل باشند.
وی با اشاره به اینکه مدیریت دارالقرآن بینالمللی سنندج باید تعیین تکلیف شود، افزود: پیشنهاد میشود بلافاصله جلسه و هیئت امنایی تشکیل و دفتر نماینده ولی فقیه از لحاظ حقوقی بر مدیریت آن اشراف داشته باشد.
نماینده ولی فقیه کردستان یاداور شد: باید هدف از انجام کارها، توسعه فعالیتهای قرآنی باشد، اما متاسفانه گاهی بخش کمی از اعتبارات دستگاهها به حوزه قرآن اختصاص مییابد در حالیکه باید 80 درصد آن رنگ و بوی قرآنی و 20درصد دیگر در سایر بخشها هزینه شود.
حجتالاسلام پورذهبی اضافه کرد: دارالقرآنهای داخل مدارس تجهیز و در آینده همه فعالیتهای این مراکز نیز به سمت دارالقرآن بینالمللی سنندج که میلیاردها تومان برای آن هزینه شده، سوق داده شود.
وی یادآور شد: باید نگاه محتوایی؛ قرائت، حفظ، ترجمه، تفسیر، پژوهش و تاریخ قرآن در دارالقرآنها و فعالیتهای قرآنی تقویت شود و آموزش و پرورش دانشآموز در تراز انقلاب و افراد متخصص حوزه قرآنی تربیت کند.
نماینده ولی فقیه در کردستان با اعلام اینکه ظرفیت 3 هزار ماموستا و طلبه، 300 روحانی شیعه و 100 مبلغ استان کردستان باید در راستای توسعه فعالیتهای قرآنی بهکار گرفته شود، اعلام کرد: باید مبلغی از اعتبارات به این افراد اختصاص یابد.
وی با تاکید بر اینکه مدیران از چاپ کتب حوزه علوم قرآنی در کردستان حمایت کنند، عنوان کرد: دفتر نماینده ولی فقیه در کردستان «هیچ» کار اجرایی انجام نمیدهد و کارها باید توسط مسئولان متولی اجرا شود.
حجتالاسلام پورذهبی اضافه کرد: باید خروجی عملکرد اتحادیههای قرآنی، مؤسسات و خانههای روستایی بررسی، ارزیابی و ممیزی شود و در قبال گزارش عملکرد، به صورت صددرصدی حمایت شوند.
وی گفت: اوقاف، سازمان تبلیغات، دانشگاهها، مرکز بزرگ و صداوسیما نیز که در استان کردستان فعالیتهای فرهنگی و قرآنی انجام میدهند باید مورد حمایت قرار گیرند.
وی در پایان با اشاره به اینکه آمادگی حمایت از توسعه فعالیتهای فرهنگی را داریم، افزود: امیدواریم همه ما در پناه قرآن خدمتگزارن خوبی برای مردم و قرآن باشیم.
نظر شما