به گزارش خبرنگار گروه مسجد و کانون های مساجد خبرگزاری شبستان،م ساجد مردمی ترین پایگاه ارتباط با خدا در روی زمین هستند و همواره به عنوان مدرسه تزکیه و تعلیم دانش، زمینه ساز رشد و تعالی انسان های خداجو و پناهگاه همیشگی بندگان خدا بوده اند. این خانه های خدا، بهشتی هستند که مردم در آنجا فراغ از روزمرگی ها طعم شیرین ارتباط با خدا را می چشند و مشکلات روزمره شان را آنجا پیگیری می کنند.
در سلسله گزارشهای «همنامان نور» مساجدی که همنام حضرات معصومین(ع) و بزرگان دین هستند، معرفی می شوند، تا از این طریق دریابیم آن مساجد در پرتو ارتباط با آن معصوم (ع) در طول سال چه فعالیت هایی را انجام می دهند و منشا چه برکاتی هستند. در این گزارش به مناسبت سالروز شهادت امام حسن عسکری(ع) به معرفی فعالیت های مسجد همنام با آن حضرت(ع) پرداختیم.
حجت الاسلام«مهدی نادعلی زاده»، در گفت و گو با خبرنگار گروه مسجد و کانون های مساجد خبرگزاری شبستان با اشاره به رویکردها و برنامه های مسجد امام حسن عسکری(ع) واقع در بلوار فردوس تهران اظهار کرد: با توجه به اینکه یکی از رویکردهای مسجد امام حسن عسکری(ع) حمایت از اقشار محروم است، به همین جهت در طول سالهای گذشته برنامه ریزی در محورهای مختلف مورد نیاز مردم از سوی این مسجد صورت گرفته است و از زمان شیوع این بیماری تاکنون حمایت از اقشار مستضعف شتاب بیشتری به خود گرفت، به طوری که از ابتدای سال تاکنون مسجد امام حسن عسکری(ع) در پنج مرحله اقدام به توزیع بسته های معیشتی میان اقشار محروم نموده است.
امام جماعت مسجد امام حسن عسکری(ع) و اقع در بلوار فردوس بیان کرد: از جمله اقشاری که جامعه هدف ما در خدمت رسانی قرار گرفته اند، کارگران تالارهای پذیرایی، رانندگان اتوبسرانی و تاکسی هستند، زیرا که این اقشار در جریان بیماری کرونا دچار آسیب های بسیاری شدند که نیاز به کمک داشتند. دومین گروه جامعه هدف ما دانش آموزان نیازمند هستند، زیرا در شرایط کرونا که آموزش های در بستر فضای مجازی انجام می شود، ضرورت داشت که از این اقشار هم حمایت های لازم صورت گیرد،بنابراین برای ۲۵ دانش آموز تحت پوشش امکانات لازم مهیا نمودیم.
وی ادامه داد: این مسجد در مناسبت های مختلف هم اقدام به فراخوان به منظور کمک رسانی به اقشار محروم می نماید از جمله اینکه سال گذشته یکی از برنامه های این مسجد راه اندازی پویش «#همپای اربعین»، بود، که در قالب این پویش با هدف تامین کفش کودکان نیازمند به 1452 کودک نیازمند به تعداد عمودهای از نجف تا کربلا کمک رسانی صورت گرفت.
حجت الاسلام نادعلی زاده اظهار کرد: اهالی مسجد امام حسن عسکری(ع) در ابتدای شیوع بیماری کرونا در زمینه تولید ماسک، گان و شیلد و آب میوه طبیعی و توزیع آن میان مدافعان سلامت و خانواده های نیازمند فعال بودند که در کنار ضد عفونی کردن معابر و اماکن عمومی انجام می شد. همچنین اهالی این مسجد در دوره شیوع ویروس کرونا توانستند در پی تاکیدات مقام معظم رهبری، موضوع کمک مومنانه را به یک فرهنگ و سنت تبدیل کنند که توزیع نان رایگان و بسته های ارزاق به دست نیازمندان از جمله این خدمات است.
وی همچنین خاطر نشان کرد: نزدیک به ۱۰۰ نفر از جوانان این مسجد بعد از گسترش شیوع ویروس کرونا در تهران در چهار حوزه مشغول به کار و خدمترسانی شدهاند که تلاش برای پرداخت بخشی از اجاره بهای مستاجران، خرید داروهای بیماران، تصفیه حساب نیازمندان، توزیع لباس و پوشاک گرم در فصل زمستان از جمله این خدمات است.
امام جماعت مسجد امام حسن عسکری(ع) گفت: این مسجد در بحث کارآفرینی نیز در دوره ای که نیاز به ماسک بود با اهدای ۱۰ چرخ خیاطی خانگی و ۲ چرخ خیاطی صنعتی به زنان سرپرست خانوار برای آنها فرصت اشتغال فراهم کرد و از این طریق بحث کمبود ماسک نیز جبران شد.
نظر شما