به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گرگان، حجت الاسلام والمسلمین «محمدحسن زمانی» امروز(یکشنبه ٢۵ مهر) در همایش علمای شیعه و سنی با موضوع «سیره نبوی و منزلت اهل بیت (ع)» در مدرسه علمیه امام خمینی (ره) گرگان گفت: پیامبر (ص) نمونه و الگوی مکارم اخلاقى براى انسانها در تمام دورانها بوده است و آن حضرت به عنوان بهترین و کاملترین اسوه راستین بشریّت است و هر کس خداوند متعال را به عنوان مبدا هستی قبول دارد راهی به جز تأسی به پیامبر (ص) ندارد.
مسئول دفتر امور اجتماعی و سیاسی حوزه های علمیه کشور با بیان اینکه، علمای اسلام به عنوان وارثان راه پیامبر (ص) اولویت بیشتری در این مسئله دارند، تصریح کرد: اولین و مهمترین صفت نبی مکرم اسلام (ص) تهجد و عبادت است و باید عبودیت و ذکر دائم را که از صفات ارزشمند و برجسته پیامبر (ص) و اولیاء و بزرگان دین است را در خود تقویت نماییم.
وی با اشاره به ویژگی های تهجد و عبادت گفت: کمیت و کیفیت عبادت دو ویژگی مهم و اصلی تهجد و عبادت است که عارفان بزرگ اسلام همواره به آن تاکید داشتند و ما نیز باید به این دو مورد توجه ویژه ای داشته باشیم.
حجت الاسلام زمانی با تاکید براینکه، در راه عبادت و خدمت نباید خستگی در زندگی ماه جایی داشته باشد، تصریح کرد: الگوی ما در راه دین باید افرادی مانند شهید سلیمانی باشند که 40 سال در عرصه جهاد بدون خستگی سعی و تلاش کرد.
وی با بیان اینکه، تلاوت قرآن و آیات الهی از صفات و ویژگی های دیگر پیامبر (ص) بود، افزود: امروز باید قدر قرآن را بدانیم و باید از تفاسیر قرآنی بیشتر بهره ببریم و در برنامه ها، تدریس ها، سخنرانی ها، خطبه ها ومحافل قرآنی و در نمازهای جمعه و جماعات به قرآن و کلام الهی بیشتر توجه کنیم.
مسئول دفتر امور اجتماعی و سیاسی حوزه های علمیه کشور افزود: امروز لازم است نکات قرآنی و آیه های قرآن با ترجمه در محافل اداری و عمومی نصب گردد و در نظام آموزشی نیز به قرآن کریم جایگاه بیشتری بدهیم.
حجت الاسلام زمانی خاطر نشان کرد: باید ترویج فرهنگ قرآنی در جامعه تجلی یابد و طوری رفتار کنیم که فرهنگ قرآنی فرهنگ حاکم در جامعه باشد.
وی در ادامه سخنان خود، تبلیغ دین را از دیگر صفات و ویژگی های پیامبر (ص) عنوان کرد و گفت: حرص بر تبلیغ داشتن را باید از پیامبر (ص) الگو بگیریم و با تلاش خستگی ناپذیر در امر به معروف و نهی از منکر به هویت اصلی رسول الله و مبانی تبلیغ دین دست یابیم.
مسئول دفتر امور اجتماعی و سیاسی حوزه های علمیه کشور، رافت و رحمت را از دیگر صفات نبی مکرم اسلام عنوان کرد و افزود: رافت، رحمت، مهربانی و اخوت نسبت به مومنان و دیگر ادیان و مذاهب از ویژگیهای پیامبر اکرم (ص) بود و ما هم امروز در جامعه اسلامی به وحدتی نیاز داریم که بین الفت قلوب مسلمین ایجاد شده باشد، یعنی پیروان مذاهب اسلامی یکدیگر را با قلب خود دوست داشته باشند.
نظر شما