«حجت الاسلام و المسلمین ناصر خدایاری»، در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در ارومیه، اظهار کرد: آذربایجانغربی به جمع استانهای پیشرو در مقوله کتابخوانی وارد شده است و از چند سال پیش اقداماتی را در راستای تقویت زیرساختهای فرهنگ مطالعه شروع کردیم که با معرفی ارومیه و مهاباد بهعنوان نامزدهای کسب عنوان پایتخت کتاب ایران و همچنین حضور ۲ روستا از آذربایجانغربی در میان ۲۴ روستای مرحله کشوری روستاهای عشایری کتابخوان، شاهد به ثمر نشستن این فعالیتها هستیم.
مدیر کل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان آذربایجان غربی با بیان اینکه یکی از ضرورتها در پیشبرد طرح توسعه کتابخوانی، بحث پاتولوژی یا آسیبشناسی فرهنگی و کتابخوانی است، افزود: باید با تجزیه و تحلیل آمار مطالعه در بخشهای کتب درسی و غیردرسی، فاصله خود را با معیارهای استاندارد بررسی کنیم و یکی از اصول اساسی در ترویج فرهنگ کتابخوانی، رویکرد فرهنگی و مهندسی فرهنگی از سوی مسئولان است، یعنی نگاه فرهنگی باید در اولویت امور باشد.
این مسئول ادامه داد: فراخوان هفتمین برنامه انتخاب و معرفی پایتخت کتاب ایران در زمستان ۱۳۹۹ از سوی دفتر مطالعات و برنامهریزی فرهنگی معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و ستاد هماهنگی شهرها و روستاهای دوستدار کتاب اعلام شد.
وی با اشاره به شهرهای راه یافته به مرحله نیمه نهایی پایتخت کتاب ایران عنوان کرد: با اعلام فراخوان ارسال آثار شرکت در برنامه ۱۹۱ شهر از سراسر کشور در این برنامه شرکت کردند که 36 شهر جواز شرکت در مرحله نیمه نهایی را به دست آوردند.
حجت الاسلام خدایاری گفت: آذربایجانغربی به جمع استانهای پیشرو در مقوله کتابخوانی وارد شده و ارومیه به مرحله نیمه نهایی طرح پایتخت کتاب ایران راه یافت.
این مسئول گفت: امسال به دلیل شیوع کرونا، توجه و تاکید به طراحی و اجرای فعالیت در فضاهای مجازی برای غنی کردن اوقات فراغت مردم به عنوان یکی از شاخصههای برنامه مدنظر قرار گرفته شده است. همچنین امسال برای حفظ سلامتی و رعایت شیوهنامههای بهداشتی کلیه فرایندهای اجرایی به صورت مجازی برگزار میشود.
وی افزود: معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هفتمین دوره طرح انتخاب و معرفی پایتخت کتاب ایران» را با هدف توسعه و ترویج کتابخوانی از طریق حمایت از برنامهها و پیشنهادهای نو و ابتکاری، اثربخش و پایدار برگزار میکند.
نظر شما