حجت الاسلام حسین میرزایی در گفت و گو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان با اشاره به سخن رهبری مبنی بر اینکه وحدت نباید به عنوان یک تاکنیک بلکه یک استراتژی در جهان اسلام در نظر گرفته شود، گفت: تفاوت تاکتیک با استراتژی این است که استراتژی یک راهبرد درازمدت و بلندمدت است و در طول زمان سعی می شود از آن پیروی شود اما تاکتیک یک راهبرد کوتاه مدت است و به اقتضای شرایط روز سیاست و تدبیری اندیشیده می شود و بعد نیز تمام می شود.
نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: اینکه مقام معظم رهبری فرمودند ما باید در رابطه با بحث وحدت استراتژی داشته باشیم به معنی این است که سیاست موقت و اینکه وسط راه بقیه متحدین را به حال خود رها کنیم را نداشته باشیم بلکه سیاستی راهبردی و درازمدت تعیین کنیم.
وی تصریح کرد: راه ایجاد وحدت در آیه 213 سوره مبارکه بقره تعیین شده است و در واقع در این آیه استراتژی و راهبرد ایجاد وحدت بین مومنین و اهل مذاهب مختلف ترسیم شده است. مراجعه به کتاب خدا و فرمایش پیامبران و ایمان و علم از مهمترین استراتژی های ایجاد وحدت است.
وی گفت: وقتی اختلاف پیش از علم به وجود می آید بسیار مبارک است چرا که باعث تضارب آرا می شود و در این مسیر حق از باطل مشخص می شود اما وقتی علم و آگاهی به دست می آید و پس از علم اختلاف ایجاد می شود، اینجا هوای نفس مسلط شده است و اختلافات بیشتر می شود لذا به همین دلیل خداوند در آیه 213 سوره بقره راهکار اینکه چگونه مومنین متحد شوند را ترسیم کرده است.
نظر شما