به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از رشت «علی دقیق» امروز (جمعه، 30 مهر) در جلسه با شورای معاونان، مدیران و رؤسای آموزش و پرورش استان گیلان که با حضور اعضای کمیسیون آموزش و تحقیقات در دهکده ساحلی برگزار شد اظهار داشت: اصلاح و بهبود زیرساختهای آموزشی به اعتبارات و تخصیص منابع نیاز دارد.
مدیرکل نوسازی مدارس استان گیلان با بیان اینکه یکی از فرآیندهای رسیدن به توسعه پایدار برای ارتقای جایگاه نظام تعلیم و تربیت توسعه فضاهای آموزشی است عنوان کرد: یکی دیگر از شاخصهای موثر که میتوان عدالت آموزشی را با آن سنجید وجود سرانه فضای آموزشی است.
دقیق با بیان اینکه ۳۱۱ هزار دانش آموز در مدارس دولتی گیلان مشغول تحصیل هستند تصریح کرد: سه شهرستان رشت، تالش و آستارا در استان گیلان از حیث سرانه آموزشی پایینتر از مناطق دیگر استان و حتی کشور هستند.
وی با تاکید بر اینکه از سه هزار و ۲۰ فضای آموزشی گیلان حدود ۲۴ درصد نیاز به تخریب و مقاوم سازی دارند افزود: رشت و تالش در استان گیلان از جمله مناطقی هستند که تعداد میزان مدارس تخریبی آنها بالاتر از سایر شهرستانها است.
مدیرکل نوسازی مدارس استان گیلان این استان را از حیث دریافت اعتبارات نوسازی سی و مین استان کشور اعلام کرد و افزود: از ابتدای امسال تاکنون ۷۰ میلیارد تومان اعتبار به اداره کل نوسازی مدارس استان گیلان اختصاص یافته است.
دقیق گیلان را اولین استانی که در آن بخاریهای نفتی و ذعالی جمعآوری شد اعلام کرد و بیان داشت: تنها ۱۰ مدرسه در گیلان بخاری نفتی دارند اما مشکل عمده ما در استان وجود شوفاژهای فرسوده است.
وی تخصیص یکسری اعتبارات برای برای تعمیر و نوسازی مدارس و زیرساختهای گرمایشی گیلان را خواستار شد و عنوان کرد: در سالهای اخیر ۱۵ پروژه با ۴۹۷ کلاس درس توسط اداره کل نوسازی گیلان اجرایی شد.
مدیرکل نوسازی مدارس استان گیلان با تاکید بر اینکه ۴۷ پروژه توسط این دستگاه در حال ساخت و اجرا است اضافه کرد: دو پروژه از این تعداد ورزشی هستند و تا پایان سال ۲راستخر دانشآموزی را در شفت و انزلی افتتاح خواهیم کرد.
دقیق با اشاره به اینکه در حال حاضر ۲۵۰ درصد شوفاژهای موجود در مدارس گیلان فرسوده هستند خاطرنشان کرد: سال گذشته ۳۵ پروژه گازی توسط اداره کل نوسازی مدارس استان گیلان انجام شد.
نظر شما