رویداد «من در جامعه» زمینه الگوبخشی بانوان در اجتماع را فراهم می‌کند

مهربانی فر با بیان اینکه رویداد «من در جامعه» زمینه را برای احصا و شناسایی مسائل اجتماعی و جهت‌دهی به آنان فراهم می‌کن؛ گفت: این جنس رویدادها علاوه بر تقویت ایده‌پردازی و طرح ایده می‌تواند با ارائه بوم کارشناسی به یک کارآفرینی اجتماعی منجر شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، «حسین مهربانی‌فر» امروز یکشنبه (۲ آبان) در حاشیه رویداد «من در جامعه» بیان کرد: رویداد «من در جامعه» ودیگر رویدادهایی از این جنس در حوزه نقش آفرینی اجتماعی بانوان و نیز الگو بخشی و الهام آفرینی نقش اجتماعی بانوان به گونه‌ای که هماهنگ با نقش مادری، همسری و جنسیت زنان و برآمده از دغدغه زنان باشد بسیارموثر است.


عضو هیات علمی دانشگاه علوم اسلامی رضوی با بیان اینکه در این رویداد بزرگ، شاهد پاسخ‌هایی به مسائل اجتماعی از منظر و دیدگاه زنان و ارائه راه حل‌هایی در قالب ایده از نگاه زن به جامعه هستیم؛ گفت: رویدادهای نوآورانه ای مانند «من در جامعه» به زمینه‌سازی ایجاد خودآگاهی در بانوان و در سطح کلان شناخت نسبت به اجتماع و چگونگی حل مساله اجتماعی کمک می‌کند.


وی با اشاره به تمرکز این رویداد بر روی مسائل اجتماعی افزود: این رویداد در حقیقت زمینه را برای احصا و شناسایی مسائل اجتماعی و جهت‌دهی به آنان فراهم می‌کند و از طرفی سبب می‌شود پاسخ‌هایی روشن، دقیق و حساب شده برای آن ارائه شود. همچنین این جنس رویدادها به عنوان یک حرکت روش‌مند، علاوه بر تقویت ایده‌پردازی و طرح ایده می‌تواند با ارائه بوم کارشناسی به یک کارآفرینی اجتماعی منجر شود.


مهربانی فر در بخش دیگر سخنان خود عنوان کرد: رسانه هم می‌تواند یک ابزار و قالبی برای پیاده کردن ایده و نوآوری باشد و هم حتی به خودی خود یک نوآوری تلقی شود؛ به عنوان مثال نرم افزاری در حوزه احکام بانوان و یا اینکه شبکه رسانه ای با ساختاری جدید ویژه پژوهش مرتبط با حوزه زنان  طراحی شود.


راهنمای بخش ترویج و رسانه رویداد «من در جامعه»با بیان اینکه بخش عمده سبد مصرف فرهنگی مردم معطوف به رسانه‌های جدید است و بانوان در این حوزه می توانند نقش آفرین باشند؛ گفت: آنچه که رویدادهای خلاقانه ما از جمله رویداد «من در جامعه» را از دیگر رویدادهایی مرسوم دنیا متمایز می‌کند محتوای این برنامه‌هاست که عقبه دینی و تبلیغی  دارد.

 

گفتنی است؛ بوت کمپ نوآوری اجتماعی «من در جامعه» به عنوان سومین فعالیت مرکز نوآوری اجتماعی مبتدا با حضور ۲۶ تیم ایده‌پرداز از نقاط مخالف کشور و با هدف حمایت از ایده‌های نوآورانه اجتماعی بانوان از روز جمعه ۲۹ آبان ماه به مدت سه روز در مشهد در حال برگزاری است. در این فراخوان ۳۶۵ ایده اولیه ثبت شد که پس از سنجش و ارزیابی و مصاحبه های مجازی و حضوری ۲۸ طرح به مرحله نهایی راه یافتند که ۲۶ تیم برای حضور در بوت‌کمپ نهایی در مشهد حضور یافتند.

کد خبر 1108033

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha