ثبت نام ۱۷ هزار نفر از روستاییان و عشایر همدانی برای بیمه تاپایان سال جاری

سماواتی گفت: در حال حاضر ۱۲۰ هزار نفر تحت پوشش این صندوق هستند که از این تعداد ۵ هزار و ۴۰۰ خانوار در حال دریافت مستمری می‌باشند.

مهدی سماواتی با اشاره به دریافت مستمری افراد توسط این صندوق به خبرنگار خبرگزاری شبستان گفت: افرادی که به عضویت این صندوق در بیایند از مزایای مستمری ماهانه بازنشستگی کامل و پیش از موعد، فوت و از کارافتادگی صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر بهره‌مند می‌شوند.

 

مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر استان همدان تصریح‌کرد: با برنامه‌ریزی و هدف‌گذاری در سال 1400 به دنبال ثبت نام تعداد 17 هزار نفر از روستاییان و عشایر در سطح استان می‌باشیم و در 5 ماهه نخست سال 1400 صندوق استان موفق به ثبت نام تعداد 4800 نفر بیمه شده جدید و تمدید 24 هزار و 429 نفر شده است.

 

وی با اشاره به اینکه همسان‌سازی حقوق بازنشستگان یکی از اتفاقات خوب سال گذشته بود، تصریح کرد: برای اولین بار در پانزدهمین سال از عمر صندوق همسان‌سازی حقوق مستمری بگیران انجام شد و در آذر ماه سال 99 تمامی حقوق‌ها به همراه مابه التفاوت از ابتدای سال به حساب 4800 خانوار مشمول صندوق واریز گردید.

 

وی خاطرنشان‌کرد: صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر دارای هشت کد درآمدی است که هر فرد با توجه به توان مالی خود، یک کد را به عنوان سطح درآمدی انتخاب و به صورت سالانه یک بار آن را پرداخت می‌کند.

 

سماواتی اظهار داشت: دولت به ازای مبلغ پرداختی توسط فرد، ۲ برابر آن را به عنوان سهم دولت در حمایت از افراد روستایی و عشایری به صندوق پرداخت می‌کند.

 

وی ابراز داشت: در سال‌جاری در سطح یک فرد متقاضی برای یک بار در سال مبلغ 3 میلیون و 900 هزار ریال و در سطح 8 مبلغ 11 میلیون و 400 هزار ریال پرداخت می‌نماید.

 

مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر استان همدان از ابلاغ امکان نقل و انتقال سوابق بیمه این صندوق خبرداد و ابراز کرد: نقل و انتقال سوابق بیمه‌ای فیما بین صندوق با سایر صندوق‌های بیمه‌ای در شورای عالی رفاه مصوب شد و تمامی بیمه شدگان با درخواست خود می‌توانند سوابق بیمه‌ای خود را جابه جا نمایند.

 

وی گفت: جامعه هدف صندوق شامل ساکنان روستا و مناطق عشایری، افراد ساکن در شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر و شاغلین فصلی، قالیبافان، زنبورداران، کشاورزان شهرهای با جمعیت بالای ۲۰ هزار نفر، رانندگان برون شهری در روستاها و شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر، زنان سرپرست خانوار بهزیستی، کلیه مشاغل وابسته به کشاورزی، کارکنان مراکز دامپزشکی، اعضای سازمان نظام مهندسی کشاورزی و شاغلان صنایع دستی در شهر و روستا مشمول عضویت و استفاده از مزایای صندوق هستند.

 

وی تصریح کرد: بازنشستگی، ازکارافتادگی، مستمری فوت به بازماندگان از مزایای اصلی صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر محسوب می‌شود و هر فرد زن و مرد جهت عضویت با سن 18 لغایت 50 سال با حضور در کارگزارای رسمی صندوق در سراسر استان می‌تواند نسبت به ثبت نام خود اقدام نماید.

 

وی با بیان اینکه تعداد جامعه مشمول استان 298 هزار و 867 نفر لحاظ شده است و تاکنون 35 درصد تحت پوشش قرار گرفته‌اند،گفت: بایستی تمام تلاش ما اطلاع رسانی به جامعه هدف صندوق باشد تا قبل از رسیدن به سن 50 سالگی نسبت به ثبت نام اقدام نمایند.

 

سماواتی با اشاره به میانگین جذب صندوق بیمه کشاورزان، روستائیان و عشایر، خاطرنشان‌کرد: میانگین جذب استان به 36 درصد در سال 1400 رسیده است و نسبت به میانگین کشور 10 درصد بالاتر می‌باشد.

 

مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر استان همدان بیان‌کرد: همچنین رشد 187 درصدی بیمه شدگان فعال استان از تعداد (32 هزار و 898 نفر) به تعداد (94 هزار و 601 نفر)  و رشد 1400 درصدی مستمری بگیران از تعداد ( 283 نفر) به تعداد (4 هزار و 360 نفر) در سال 1400 از خصوصیات صندوق استان می‌باشد.

 

سماوات بیان‌کرد: متاسفانه بسیاری از خانواده‌ها بر این باور هستند در صورت بیمه سرپرست خانواده نیاز به بیمه خانم و فرزندان نیست در صورتی که با تمهیدات صندوق بیمه روستاییان و عشایر خانم و هر فرزند بالای 18سال می‌توانند بصورت جداگانه بیمه باشند و حقوق مجزایی دریافت نمایند.

 

وی ابرازکرد: همچنین بسیاری از جوانان روستایی بیمه خود را به تعویق انداخته و در سنین بالا اقدام به بیمه خود می‌کنند در صورتی که حادثه خبر نمی‌کند و بایستی در سنین پایین نسبت به بیمه خود اقدام و برای خود و خانواده آرامش ایجاد نمایند.

وی افزود: در زمینه ثبت نام بانوان رشد 376 درصدی تا سال 1400 مشاهده می‌شود و نشان دهنده شناخت بهتر صندوق توسط بانوان روستایی و آینده نگری درست می‌باشد.

 

مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر استان همدان گفت: جوانان نیز کاهش 14 سال از سن بیمه شدگان جدید که از (50 سال) سن به ( 36 سال) سن در سال 99 کاهش پیدا کرده است و این موضوع بدان معنی است که جوانان اهمیت بیمه در زندگی را نسبت به گذشته بیشتر متوجه شده‌اند.

 

به گفته وی، مدیریت صندوق استان در سال 1400 موفق به دریافت تقدیرنامه‌ای از شریعتمداری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی شد و جایگاه فرابرتر را در سطح کشور کسب کرد.

 

وی با بیان اینکه 49 کارگزار در استان فعال است، یادآور شد: در راستای تکریم ارباب رجوع و آشنایی روستاییان و عشایر از صندوق و مزایای آن در مناطق و بخش‌های مختلف، کارگزاران ایجاد شده است.

 

سماواتی ادامه داد: تمامی امور در کارگزاری به صورت الکترونیکی انجام می‌شود و متقاضیان ثبت نام در کمترین زمان می‌توانند نسبت به ثبت نام و تمدید خود با مراجعه به کارگزاری اقدام کنند.

 

وی خاطرنشان‌کرد: برترین کارگزاران در سال 99 ، کارگزاری 79022 با مدیریت خانم خدادادی در شهرستان همدان، کارگزاری 79086 آقای سمائی فلاحی در بخش پیرسلمان شهرستان اسداباد، کارگزاری 79068 آقای هاشمی بخش جوکار شهرستان ملایر، کارگزاری 79082 آقای میرزایی روستای سولان از شهرستان همدان، کارگزاری 79078 آقای صالحی عشایر استان، کارگزاری 79047 آقای مالمیر بخش زرین دشت شهرستان نهاوند معرفی شدند.

 

وی برترین شهرستان‌های استان بر حسب سهمیه را به ترتیب شهرستان کبودراهنگ، درگزین و همدان خواند و گفت: برترین بخش‌ها، بخش پیرسلمان اسدآباد، بخش زرین دشت نهاوند و بخش مرکزی کبودراهنگ بوده است.

 

وی اظهارکرد: همچنین بر حسب میزان ضریب پوشش بیمه‌ای بر حسب جمعیت شهرستان تویسرکان با 29.4 درصد و شهرستان کبودراهنگ با 28.9 درصد و شهرستان ملایر با 28.6 درصد بیشترین پوشش را دارند.

 

وی گفت: نقش فعال صندوق درخبرگزاری‌ها، صداوسیما و برنامه‌های رادیویی به جهت انتشار اخبار و رویدادهای صندوق و ارائه گزارش به جامعه هدف در سال 1400 بصورت منظم برنامه‌ریزی شده است.

 

کد خبر 1109106

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha