«اسماعیل بلالایی» در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از رشت اظهارکرد: اولین جشنواره بزرگ سوماسرا به مناسبت روز شهرستان شدن صومعهسرا برگزار میشود و شامل بخشهای مختلف و متنوعی است و میتواند به شناخت پتانسیلها و معرفی ظرفیتهای این شهرستان کمک شایانی کند.
مدیر عامل موسسه سوما افزود: جشنوراه سوماسرا با هدف شناسایی، کشف و معرفی چهرههای برتر و شناخت ظرفیتهای اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی، هنری و ورزشی شهرستان و تشویق و ترغیب آنها نسبت به بروز خلاقیت، تولید و کسب افتخار برای شهرستان صومعهسرا برگزار میشود و قطع به یقین باعث ایجاد انگیزه برای جوانان و فعالان عرصههای مختلف در منطقه نیز میشود.
وی با بیاناینکه جشنواره سوماسرا در ۲ بخش اصلی «جوان برتر» و «نشان برتر» و همچنین ۵ بخش جانبی «شعر»، «موسیقی»، «تئاتر خیابانی»، «عکس» ، «یادداشت» و «نمایشگاه توانمندیهای منطقه» که شامل محصولات، صنایع دستی، شیرینی و غذای محلی است، برگزار میشود، تصریحکرد: شهروندان صومعهسرایی میتوانند برای شرکت در بخش اصلی جشنواره، نام افراد مورد نظرشان را که در طول سال گذشته در عناوین مختلف ورزشی، علمی، فرهنگی، مذهبی، هنری و … افتخار آفرینی کردهاند را برای جشنواره «جوان برتر» و همچنین نام برندها، اصناف و فروشگاههای مورد نظرشان برای جشنواره «نشان برتر» را با ذکر دلایل خود جهت قرارگیری در فهرست نهایی این دو جشنواره برای مرحله انتخاب مردمی به شماره ۳۰۰۰۳۴۲۴۰ پیامک کنند و به قید قرعه (۱۰ نفر) جایزه نیز تعلق میگیرد.
بلالایی بخشهای جانبی جشنواره سوماسرا را شامل شعر، موسیقی، تئاتر خیابانی، عکس و یاداشتنویسی عنوان کرد و گفت: علاقمندان در بخش شعر میتوانند حداکثر 2 اثر خود (یک اثر به زبان فارسی و یک اثر به زبان گیلکی) را در تمامی قالب های شعری با موضوع آزاد و در قالب فایل word به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند.
وی به شرایط شرکت در بخش موسیقی اشاره کرد و افزود:علاقهمندان میتوانند آثار خود را با موضوع آزاد و در قالب آلبوم، آهنگ و یا موزیک ویدئو و به زبانهای فارسی و گیلکی در قالب فایل mp3 و mp4 به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند.
مدیر عامل موسسه سوما ادامه داد: علاقهمندان برای شرکت در بخش تئاتر خیابانی میتوانند آثار خود را با موضوع آزاد و حداکثر در بازه زمانی حدود ۲۰ الی ۳۵ دقیقه و در قالب فایل dat به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند.
بلالایی با اشاره به شرایط شرکت در بخش عکس جشنواره سوماسرا،اظهارکرد: علاقهمندان میتوانند عکسهای خود را با موضوع شناسایی ظرفیتها و زیباییهای شهرستان صومعهسرا در قالب فایل jpg و دراندازه ضلع کوچک حداقل ۲۴۵۰ مگاپیکسل، و حداکثر حجم فایل ۱۰مگابایت (با دوربین حداقل ۸ مگابایت) به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند.
وی به شرایط شرکت در بخش یاداشتنویسی اشاره کرد و افزود: علاقهمندان میتوانند یادداشتهای خود را با محوریت شناسایی ظرفیتها، توانمندیها و مشکلات منطقه و راهکارهای برون رفت آن را در قالب فایل word به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند.
مدیر عامل موسسه سوماسرا با بیاناینکه از نظر دبیرخانه جشنواره مالکیت و مسئولیت آثار دریافتی را متعلق به ارسال کننده میداند و هرگونه مسئولیت ناشی از آن در پاسخگویی به پیامدهای حقوقی ناشی از آن با ارسال کننده اثر خواهد بود، تصریحکرد: اطلاعات مربوط به مالک اثر شامل نام و نام خانوادگی، آدرس، شماره موبایل و یک رونوشت از کارت ملی مالک نیز به دبیرخانه جشنواره ارسال شود.
بلالایی اظهارکرد: دبیرخانه جشنواره عکس سوماسرا حق استفاده از تمامی آثار دریافتی را برای هرگونه استفاده در کتاب، بروشور، انتشار در شبکه های مجازی و … و همچنین موارد تبلیغاتی مربوط به جشنواره با ذکر نام مالک و شرکت کننده برای خود محفوظ میدارد.
وی با بیاناینکه ارسال آثار به معنای پذیرش تمامی مقررات جشنواره میباشد،افزود: طریقه دریافت آثار فقط از طریق نرمافزار واتساپ به شماره همراه ۳۴۲۴۰-۹۹۹-۰۹۹ می باشد.
مدیر عامل موسسه سوماسرا با اشاره به اینکه آثار دریافتی شرکتکنندگان پس از بازبینی توسط دبیران هر بخش، توسط هیات داوران متشکل از کارشناسان نام آشنا، متخصص و مجرب آن حوزه بررسی شده و با هم به رقابت خواهند پرداخت، اضافهکرد:علاقهمندان جهت شرکت در این جشنواره هیچگونه محدودیت سنی نداشته و هر کسی از هر نقطه از ایران میتواند در این جشنواره شرکت کنند.
بلالایی خاطرنشانکرد: مراسم اختتامیه جشنواره سوماسرا در ۱۶ آبان ۱۴۰۰ برگزار و نفرات اول تا سوم در بخشهای جانبی جشنواره معرفی و تجلیل شده و جشنواره با معرفی «جوان برتر» و «نشان برتر» سال و نیز تجلیل از «چهره ماندگار شهرستان» به کار خود خاتمه میدهد.
نظر شما