«جبار کوچکینژاد» در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از رشت، با بیان اینکه نحوه حمایت از شرکتهای دانشبنیان گیلان بسیار ضعیف است اظهار داشت: عدم تخصیص اعتبارات ملی به شرکتهای دانشبنیان استان گیلان از جمله این نواقص است که انتظار داریم چنین رویکردهایی مورد بازنگری قرار گیرد.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با بیان اینکه معادل سه هزار میلیارد تومان به صندوق حمایت از شرکتهای دانشبنیان در راستای حمایت و پشتیبانی از شرکتهای دانشبنیان کشور اختصاص داده شده است عنوان کرد: همه استانها میتوانند از منابع این صندوق بهرهمند شوند اما دست شرکتهای گیلانی خالی مانده است.
کوچکینژاد با تاکید بر اینکه در حوزه حمایت مالی از شرکتهای دانشبنیان استان گیلان تاکنون هیچ اقدامی انجام نشده است ضمن انتقاد از این رویه ابراز داشت: در کنار این موضوع بانکها هم حمایت لازم را از شرکتهای دانشبنیان ندارند در حالیکه رفع مشکلات مالی و اعتباری شرکتهای دانشبنیان یکی از مهمترین اقداماتی است که باید انجام شود.
نماینده مردم شهرستانهای رشت و خمام در مجلس حل و فصل مشکلات مالی شرکتهای دانشبنیان و توسعه و پیشرفت در روند کار این مجموعهها را دو مؤلفه مرتبط دانست و یادآور شد: در کشور و همچنین استان گیلان دارای جوانان نخبه و با دانش بسیار خوبی هستیم که باید از این ظرفیتها در جهت پیشرفت کشور استفاده شود.
وی بر لزوم تقویت زیرساختهای پژوهشی و گسترده شدن زیرساختهای شرکتهای دانشبنیان در استان گیلان تاکید کرد و با اشاره به اینکه باید شرکتها از بیتحرکی درآمده و فعال شوند اضافه کرد: فلسفه دانشگاهها در کشور تولید علم است بنابراین محیطهای دانشگاهی باید به این مقوله مهم توجه بیشتری داشته باشند.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس فعالتر شدن دانشگاههای گیلان در تولید علم و حوزه علوم دانشبنیان و اینکه این مراکز باید رتبه و سطح خود را از این حیث به دیگر دانشگاههای برتر کشور برسانند خاطرنشان کرد: مجمع نمایندگان گیلان در بحث افزایش زیرساختهای پژوهشی و دانشبنیان در گیلان آماده همه نوع همکاری و مساعدت است.
نظر شما