به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، «سجاد رضایی» امروز (۱۲ آبان) در آیین افتتاحیه سومین رویداد تولید محتوای دیجیتال بسیج خراسان جنوبی اظهار کرد: اولین رویداد تولید محتوای دیجیتال بسیج به صورت کشوری در سال ۱۳۹۷ برگزار شد اما دومین رویداد به صورت استانی بود و بعد از آن هم به دلیل شیوع بیماری کرونا، در برگزاری این رویداد وقفه ایجاد شد.
مسئول فضای مجازی سپاه انصارالرضا(ع) خراسان جنوبی با بیان اینکه امسال سومین رویداد تولید محتوای دیجیتال بسیج در حال برگزاری است، گفت: یکی از مشخصات خوب سومین رویداد این است که بر اساس مشکلات استانی برنامه ریزی شده است.
رضایی ادامه داد: امسال موضوع ها و نیازهای استانی را احصا کردیم و تیمها بر اساس این مشکلات باید اپلیکیشن، انیمیشن و بازی موبایلی تولید کنند.
وی با بیان اینکه تمام ظرفیتها برای برگزاری رویدادی هماهنگ، بزرگ و متمرکز در سطح کشور فراهم شده تا نخبگان هم رقابت خوبی داشته باشند، افزود: در پایان این رویداد از تیمهای برتر و منتخب تقدیر و برای ادامه رقابت به رویدادهای کشوری اعزام خواهند شد.
مسئول فضای مجازی سپاه انصارالرضا(ع) خراسان جنوبی یادآور شد: تیم نرم افزاری خراسان جنوبی در دومین رویداد تولید محتوای دیجیتال بسیج رتبه دوم را کسب کرد که نشان دهنده ظرفیت بالا و استعداد جوانان استان است.
رضایی با اشاره به ظرفیت بالای نیروی انسانی در استان، تصریح کرد: اقتصاد دیجیتال باید به عنوان یکی از عرصه های اصلی توسعه استان مورد توجه قرار گیرد که با برگزاری کارگاه های آموزشی تخصصی و این رویدادها، زمینه آماده می شود تا این عرصه فعال به روی خراسان جنوبی گشوده شود.
وی بیان کرد: موضوع سومین رویداد تولید محتوای دیجیتال بسیج در حوزه اقتصادی، معرفی ظرفیت های عظیم کشاورزی با تاکید بر محصولات استراتژیک کشاورزی، ظرفیت های معدنی و صنعتی خراسان جنوبی است.
مسئول فضای مجازی سپاه انصارالرضا(ع) خراسان جنوبی در ادامه یکی دیگر از موضوع های این رویداد را مباحث فرهنگی و اجتماعی دانست و گفت: در خراسان جنوبی یکی از مشکلات جدی بحث طلاق و فرزندآوری است به همین دلیل موضوع تحکیم بنیان خانواده، افزایش نرخ ازدواج و کاهش نرخ طلاق نیز یکی از موضوعات این رویداد دیجیتال برای ترغیب مردم برای فرزندآوری انتخاب شده است.
رضایی با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب به تولید محتوای مناسب در فضای مجازی تأکید دارند، افزود: تولید محتوا در این فضا بر زیرساخت مقدم است لذا ابتدا باید در سطح خانواده ها برای استفاده از محتوای ارزشی ایرانی و انقلابی فرهنگ سازی شود و بعد زیرساخت ها ایجاد شود.
وی تصریح کرد: اتصال روستاها به شبکه اینترنت اقدام خوبی است اما باید همراه با پیوست فرهنگی باشد اما متاسفانه این موضوع یکی از نقاط ضعفی است که در مدیریت فضای مجازی رخ داده و خلأ بسیار بزرگی هم ایجاد کرده است.
مسئول فضای مجازی بسیج خراسان جنوبی تأکید کرد: جوانان انقلابی و بسیجی و نهادها باید برای تولید محتوای مناسب در فضای مجازی ورود پیدا کنند و بحث سواد رسانه و فرهنگسازی عمومی برای استفاده درست از اینترنت پیگیری شود.
رضایی در پایان با اشاره به اینکه در حوزه تولید محتوای فضای مجازی باید جهش سریع و انقلابی رخ دهد، گفت: سومین رویداد تولید محتوای دیجیتال بسیج نیز بر همین اساس برنامه ریزی شده است.
گفتنی است؛ این رویداد بزرگ با حضور ۵۰ نفر در قالب هشت تیم شرکت کننده به همت سازمان فضای مجازی بسیج از ۱۲ تا ۱۴ آبان ماه سال جاری به صورت متمرکز زمانی در تمام کشور با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی در حال برگزاری است.
فعالان فضای مجازی استان خراسان جنوبی در سه بخش بازی تلفن همراه، نرم افزار تلفن همراه و پویانمایی شامل موشن گرافیک، کمیک موشن، کات اوت دو بعدی، استاپ موشن شرکت کردند و پس از شناخته شدن برگزیدگان، تیم های اول هر بخش به مرحله نهایی راه پیدا میکنند.
نظر شما