به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از لنگرود، « حسن حبیبی » در مراسم ۱۳ آبان، روز ملی مبارزه با استکبار جهانی که امروز (پنج شنبه، ۱۳ آبان) در مسجد جامع شهرستان لنگرود برگزار شد، گفت: حماسه ۱۳ آبان سه رویداد مهم در انقلاب اسلامی است که این حرکت ها شتاب خوبی به نهضت و قیام حضرت امام( ره) بخشید.
مسئول بسیج اقشار و متخصصین استان گیلان با بیان اینکه جرقه نهضت امام در ۱۳ آبان سال ۴۳ آغاز شد و حضرت امام آشکارا موازین خود را در مخالفت با رژیم پهلوی آغاز کردند، افزود: ایران آن روز حیات خلوت آمریکا بود و بیش از ۷۰۰ هزار مستشار آمریکایی در تعیین سرنوشت ایران آن روز نقش داشتند و نیروی دریایی آن روز سالانه بیش از ۲۹ درصد بودجه عمومی کشور را صرف خرید تسهیلات نظامی می کرد و در آن مقطع هر جایی که منافع غرب به خطر می افتاد از دو کشور در خاورمیانه انتظار ویژه داشتند.
حبیبی ادامه داد: در چنین شرایطی ایران پا به عرصه ظهور گذاشت و در آن مقطع که جهان به دو بلوک شرق و غرب تقسیم شده بود، امام با نهضت اسلامی بر مبنای تعالیم هستی بخش اسلام و همچنین با شعار نه غربی نه شرقی یک گفتمان جدیدی را در عرصه بین المللی ایجاد کرد.
وی با بیان اینکه اوج خصومت دشمنان و استکبار در پیروزی انقلاب وجود داشته و جمهوری اسلامی هدف بنیادهای فکری غرب قرار گرفته است، خاطرنشان کرد: امروز هم همین نگاه را دارند و پیش بینی می کنند چالش اساسی غرب در ۲۰۵۰ بر جهان اسلام خواهد بود و عمده فشارها و تحریم ها را دنبال می کنند.
مسئول بسیج اقشار و متخصصین استان گیلان با اشاره به اینکه امروز خیلی ها تاریخ را تحریف می کنند، اذعان کرد: معتقد هستند عمده مشکلات جمهوری اسلامی ایران بعد از تسخیر سفارت آمریکا در ایران بود اما اینگونه نیست و بعد از پیروزی انقلاب اسلامی ما شاهد قطعنامه ای شدید در مجلس سنای آمریکا بودیم و امروز انقلاب اسلامی ایران در طی ۴۲ سال گذشته آنقدر قدرتمند است که ایالات متحده آمریکا و هم پیمانانش بسیار تضعیف شدند و جمهوری اسلامی ایران از ظرفیت و جایگاه بسیار ارزشمندی در منطقه برخوردار است و امروز هیچ منازعاتی با چراغ سبز ایران عزیز در منطقه حل نمی شود.
وی تداوم استکبار ستیزی را در گرو خدمت به مردم دانست و خاطرنشان کرد: ما در انتخابات گذشته با وجود همه مشکلات و سختی ها مشارکت بالایی در بعضی از شهرستان ها داشتیم و تداوم استکبار ستیزی در حوزه گام دوم انقلاب، کسب علم و فناوری است که دانش آموزان و دانشجویان باید در این حوزه تلاش کنند.
حبیبی به برخی از ظرفیت های اقتصادی بالقوه ایران اسلامی اشاره و تصریح کرد: مهم ترین دستاوردها، نیروهای جوان و تحصیلکرده ما هستند که از جمعیت بیش از ۸۰ میلیونی، ۴۵ درصد جمعیت بین سن ۱۶ تا ۴۵ سال هستند و موقعیت ویژه ای برای ایران است.
وی با بیان اینکه ما از لحاظ منابع انرژی رتبه دوم گاز جهان و رتبه ۴ نفت جهان هستیم، افزود: از لحاظ زیرساخت و حمل و نقل و ترانزیت از موقعیت ویژهای برخورداریم، بیش از ۲۱ جاده بین المللی، پنج خط ریلی بین المللی، ۱۱ بندر تجاری کوچک و بزرگ، ۱۵ کشور همسایه و در حوزه گردشگری هم ایران جزو ۱۵ کشور دارای آب و هوای متنوع جهان است.
حبیبی با اشاره به موانع موجود در حوزه اقتصادی و اینکه یکی از برنامه ریزیهای غلط کارگزاران در ادوار یکصد ساله گذشته مبنی بر خام فروشی نفت بود، اظهار کرد: امیدواریم با همراهی مردم در دولت انقلابی دکتر رئیسی که فضای جدیدی را ایجاد کرد و امروز مصادیق عملی استکبارستیزی مبارزه با فساد، تبعیض، بی عدالتی و کمک به حوزه اقتصاد و مباحث فرهنگ جامعه است. پیوستن ایران به اتحادیه اقتصادی شانگهای، پیوستن به اتحادیه اوراسیا که ظرفیت بالقوه ای برای کشور ایجاد می کند.
نظر شما