مصطفی سیاسر امروز در گفت و گو با خبرنگار شبستان در زاهدان اظهار کرد: گروه جهادی قلم در سال ۱۳۹۸ و مبتنی بر سند پیشرفتی که در زمینه نهاد تربیت در منطقه زهک طراحی کرده بود با همکاری حوزه هنری با عنوان نهاد تخصصی هنر انقلاب اقدام به نگارش طرح آموزشی تربیتی در زمینه هنر کرد.
وی ادامه داد: مسئله اساسی طرح تربیتی آموزشی شهید آوینی، کاهش بیعدالتی آموزشی در زمینه هنرآموزی و بسترسازی برای ظهور هنرمندانی است که آینهدار هنر متعهد باشند.
سیاسر بیان کرد: پس از نگارش محکمات طرح شهید آوینی، مراحل اجرا و آغاز این طرح از تابستان سال گذشته آغاز شد و از طریق آموزش و پرورش شهرستان زهک و اطلاعرسانهای محلی، بیش از ۱۲۰ نفر در زمینه استعدادهای هنری شناسایی شدند سپس برنامههای گزینش و آموزش فراگیران طراحی شد.
وی یادآور شد: در ادامه اجرای طرح، گزینش میدانی فراگیران با حضور کارشناسان حوزه هنری انجام و ۹۴ نفر وارد مرحله رویش طرح شهید آوینی شدند.
رئیس حوزه هنری استان افزود: همچنین مرحله رویش طرح شهید آوینی در پاییز سال گذشته برگزار شد و ۶۷ نفر برای مرحله رشد توسط مربیان حوزه هنری مورد تأیید قرار گرفتند، در نهایت مرحله رشد فراگیران طرح شهید آوینی در زمستان سال گذشته و بهار امسال برگزار شد.
وی گفت: در مرحله رشد طرح شهید آوینی ۵ اثر نمایشی، بیش از ۴۰ اثر در زمینه هنرهای تجسمی و ۲ فیلمنامه در زمینه هنرهای تصویری، توسط فراگیران تولید شد.
سیاسر خاطرنشان کرد: آیین اختتامیه و معرفی آثار برتر این دوره به همت حوزه هنری و گروه جهادی قلم، در کانون فرهنگی هنری اقبال لاهوری شهرستان زهک و با حضور مسئولین این شهرستان و همچنین فراگیران و والدین آنها در تاریخ ۱۶ آبان ماه برگزار و با اعلام آثار برتر و تجلیل از آنها پایان خواهد یافت.
نظر شما