«حسن مظاهری» در گفت و گو با خبرنگار شبستان در همدان گفت: برگزاری دوره های آموزشی قلاب بافی، مینا کاری، گلیم بافی، نقاشی روی سفال،عروسک بافی و سبد بافی در راستای تولید و اشتغالزایی برگزار شد.
مدیر کانون فرهنگی هنری امام صادق (ع) مریانج افزود: در صدر اسلام مساجد محل اجتماع، مشورت، کسب روزی، محل قضاوت و صلح، طراحی جنگ و فرماندهی نظامی و حتی محل استراحت برای افرادی بود که محلی برای زندگی کردن نداشتند. این کاربرد های متعدد و متنوع به معنای آن است که مساجد محل تصمیم گیری امور مهم مسلمین بوده است.
وی تصریح کرد: کانونهای فرهنگی هنری مساجد با ابزارهایی که در اختیار دارند میتوانند بسیاری از طرحها و برنامهها را با محوریت جوانان پیش ببرند به گونه ای که در مسجد فعالیت های آموزشی را به اجرا در آورده و با ایجاد محیط تربیتی، فرهنگسازی کنند.
وی گفت: کانون های فرهنگی هنری مساجد می توانند در تمام این تصمیم گیری ها و اعمال نیک موثر باشند، اجرای این برنامهها به وسیله جوانان، در مساجد ایجاد شور و نشاط کرده و مسجد را تبدیل به یک پایگاه کاربردی اسلامی می کند.
مظاهری اظهار کرد: کانون های فرهنگی هنری مساجد با آموزش جوانان مستعد و ورود و هدایت آنان به این عرصه است که میتوانند ظرفیتهای کارآفرینی را در سراسر کشور ایجاد و تقویت کنند.
وی تاکید کرد: کانونهای مساجد با حضور موفق در این حوزه و رشد جوانان کارآفرین و هدایت آنان در عرصه کارآفرینی، کاری مهم و ارزشمند را رقم بزنند.
نظر شما