به گزارش خبرگزاری شبستان در کردستان، هیوا لهونیان مدیرعامل شرکت توزیع برق استان کردستان در جلسهای که به منظور مبادله تفاهمنامه مشترک با دانشگاه کردستان برگزار شد، هدف از انعقاد این تفاهم نامه را ارتقا همکاریها میان دو دستگاه و بهره گیری از ظرفیتهای علمی، تحقیقاتی و پژوهشی برای ارائه خدمات بهتر به جامعه عنوان کرد.
وی ضمن ابراز خرسندی برارتباط موثربین شرکت و دانشگاهیان افزود: در راستای گام برداشتن در مسیر برنامه استراتژیک شرکت، مسائلی مانند کاهش تلفات، کاهش انرژیهای توزیع نشده، استفاده ازانرژیهای نو، مدیریت بحران، تکنیکهای داده کاوی، مدیریت مصرف انرژی و کاهش مراجعه حضوری مردم وجود دارد که شرکت با کمک دانشگاه درصدد برطرف کردن آن است.
مدیرعامل شرکت توزیع برق استان کردستان با اشاره به اینکه در سالهای اخیر فعالیتهای شرکت توزیع بر پایه علمی انجام میشود، اظهارکرد: شرکت توزیع درصدد است با ورود به فاز علمی و مهندسی فعالیتهای شرکت از روال سنتی فاصله بیشتر گیرد و در راستای بهینه سازی موثرتر وارد فضای جدیدی شود.
وی از دانشگاه به عنوان یکی از ظرفیتهای علمی کشور نام برد و بر بهرهگیری از ظرفیت علمی و تیم قوی دانشگاه در برای برطرف کردن نیازهای جامعه در حوزه اقتصادی تاکید کرد.
لهونیان در بخش دیگری ازسخنان خود خاطرنشان کرد: تغییرنگرش به تغییر مدل ذهنی و نهایتا تغییر در رفتار مصرفی مردم نیازمند کارعلمی است و ما در این زمینه از دانشگاهیان میخواهیم که با استفاده ازعلوم اجتماعی در تغییر نگرش و رفتار مصرفی ما را یاری دهند بطوریکه مشترکین ضمن پی بردن به ارزش واقعی برق از بد مصرفی به مصرف صحیح انرژی برسند.
فعالیتهای پژوهشی و تحقیقی و پرداختن به صنعت نیاز امروز جامعه است
مدیرعامل شرکت توزیع برق استان کردستان فعالیتهای پژوهشی و تحقیقی و پرداختن به صنعت را نیاز امروز جامعه دانست و افزود: امروزصنعت برق، بعنوان پیشروترین و کلیدیترین صنعت کشور، گسترهای به پهنای تمام ایران اسلامی را با مشترکان تعرفههای مختلف تحت پوشش قرارداده است و جایگاه کلیدی این صنعت به حدی است که هرگونه اختلال در روندکاری آن زمینه ساز اختلال در روند سرویسدهی صنایع بالادستی خواهدشد و امید است با همکاری دانشگاه و شرکت توزیع فعالیتهای این صنعت پررنگتر شود.
لهونیان همچنین استفاده از انرژیهای تجدیدپذیر را رویکرد جدید وزارت نیرو عنوان کرد و گفت: در این راستا تولید ۱۰ هزار مگاوات انرژی خورشیدی در کشور جزو برنامه های وزارت نیرو است، امید است کردستان نیز در این مسیر گام بردارد.
وی با اشاره به محدود بودن انرژی و نیز وسیع و گسترده بودن مصرف در جامعه تاکید کرد: میزان تولید و مصرف با هم همخوانی ندارند ، بطوریکه مصرف انرژی در کشور ما ۲ برابر مصرف سایر کشورهاست.
لهونیان در بخش پایانی سخنان خود اظهار امیدواری کرد با همکاری های دو سویه دانشگاه و شرکت توزیع شاهد نوآوری و خلاقیت در تمام عرصه های کاری باشیم.
حل مشکلات اقتصادی اجتماعی و فرهنگی، دغدغه دانشگاه کردستان است
رئیس دانشگاه کردستان نیز در این جلسه ارتباط و تعامل شرکت توزیع با مرکز علمی و پژوهشی دانشگاه را بسیار مطلوب ارزیابی کرد و افزود: تفاهم نامه بهانهای برای آغاز کار است اما هدف نیست بلکه آغاز راه است.
رحمت صادقی با تاکید برارتباط دانشگاه باجامعه و صنایع را در راستای پاسخگویی به نیازهای جامعه ضروری برشمرد و اظهارکرد: دانشگاه تنها یک مرکز آموزشی _ پژوهشی نیست بلکه حل مشکلات اقتصادی اجتماعی و فرهنگی، دغدغه دانشگاه کردستان است و دانشگاه از تمام ظرفیتها در راستای اقتصادی کردن و کاهش مصرف انرژی در جامعه با شرکت توزیع همکاری خواهد کرد.
گفتنی است؛ تفاهم نامه در ۲۳ آبان ماه ۱۴۰۰ در چهل و چهار بند با حضور جمعی از مدیران ۲ دستگاه در محل دانشگاه کردستان مبادله گرشد.
نظر شما