به گزارش خبرگزاری شبستان از بیرجند، مدیرکل و معاونین بهزیستی خراسان جنوبی امروز (۲۴ آبان) با اعضای شورای شهر بیرجند دیدار و درخواست های خود را مطرح کردند.
«علی عربنژاد» مدیرکل بهزیستی خراسان جنوبی در این جلسه با اشاره به اینکه حوزه خدمات بهزیستی گسترده و بخش عظیمی از فعالیتها به صورت مشارکتی با بخش دولتی و خصوصی در حال انجام است، گفت: بهزیستی یکی از متولیان موضوع ساماندهی سالمندان، آسیب های اجتماعی، اعتیاد و کودکان خیابانی است و سایر دستگاه های اجرایی نیز در این زمینه وظیفه دارند.
وی با بیان اینکه جمع آوری کودکان خیابانی به هیچ عنوان در حیطه وظایف قانونی بهزیستی تعریف نشده است، تصریح کرد: باید نیروی انتظامی این کودکان را جمع آوری و برای ساماندهی تحویل بهزیستی دهد.
مدیرکل بهزیستی خراسان جنوبی با اشاره به اینکه بیش از ۹۵ درصد وظایف بهزیستی به بخش غیردولتی واگذار شده است و وظیفه ما سیاست گذاری، برنامه ریزی و نظارت را برعهده داریم، افزود: در بخش واگذاری خدمات بهزیستی به بخش غیردولتی در شهر بیرجند به دلیل نبود موسسات و خیران بزرگ، ضعیف هستیم کما اینکه متقاضی هم در این زمینه نداریم و همچنان موضوع واگذاری خدمات بهزیستی به بخش غیردولتی در مرکز استان معضل بزرگی است.
عربنژاد بیان کرد: مدتهاست که دستور واگذاری شیرخوارگاه بهزیستی به بخش غیردولتی ابلاغ شده است اما در بیرجند به دلیل نبود خیر نتوانسته ایم واگذار کنیم.
وی با اشاره به اینکه بخش خدمات روزانه کودکان خیابانی واگذار شده اما بخش شبانه روزی در دستور کار است که در این زمینه هم متقاضی وجود ندارد، عنوان کرد: ارائه تمام خدمات بهزیستی همت دست جمعی مسئولان را می طلبد.
مدیرکل بهزیستی خراسان جنوبی در ادامه به نبود سرویس برای رفت و آمد معلولان به اداره کل بهزیستی در سایت اداری بیرجند اشاره کرد و خواستار اختصاص سرویس ایاب و ذهاب برای این منطقه شد.
عربنژاد با اشاره به معضل متکدیان و بی خانمانها در سطح شهر بیرجند، افزود: وظیفه بهزیستی در بحث ساماندهی معتادان بیخانمان و ایجاد خوابگاه شبانه برای این افراد تعریف شده است اما ساماندهی شبانه سایر افراد بی خانمان وظیفه شهرداری است.
«حسن رحیمی» معاون مشارکتهای مردمی، اشتغال و مسکن اداره کل بهزیستی خراسان جنوبی نیز با بیان اینکه از ابتدای طرح مسکن مددجویان تاکنون ۲ هزار و ۴۰۰ واحد مسکونی تحویل شده است، اظهار کرد: همچنین احداث ۶۷۸ واحد مسکونی دیگر در دست اقدام است.
وی با اشاره به اجرای پروژه ساخت ۲۵۴ واحد مسکونی در سال ۹۰ بیان داشت: از این تعداد یک هزار واحد در شهر بیرجند بوده است که برای اخذ سند اقدام کردند اما اکنون شهرداری به آنان گفته باید بر اساس شوابط جدید پایانکار دریافت کنید در حالی که بسیاری از این خانواده های نیازمند حتی توانایی پرداخت هزینه های صدور سند ندارند، لذا از شهرداری درخواست همکاری با این خانواده ها را داریم تا بتوانند با حداقل هزینه پایانکار ساختمان برای صدور سند را دریافت کنند.
نظر شما