به گزارش خبرگزاری شبستان در کردستان، حجتالاسلام سید محمد سادات رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کردستان در آئین یازدهمین پاسداشت ادبیات جهاد و مقاومت همراه با انتشار تفریظ حضرت آیتالله العظمی خامنهای بر کتاب تنها گریه کن در سنندج اظهار کرد: خالق ادبیات پایداری خداوند متعال است که در قرآن کریم انسانها و انبیای الهی را به پایداری و ایستادگی با ظالمان امر میکند و اساسا هدف انبیا استقامت بود که این مهم در طول تاریخ استمرار یافت.
وی بیان کرد: امام راحل بنیانگذار ادبیات پایداری بعد از انقلاب اسلامی هستند در عصری که دو گفتمان غالب تفکر غرب لییبرالیسم و آموزههای انسان محوری، سکولاریسم، جدایی دین از سیاست، آزادی بی حد و حصر در عرصههای مختلف وجود دارد، در این عصر امام راحل ادبیات پایداری را به ارمغان آوردند.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کردستان اضافه کرد: امام راحل گفتمان جدیدی را در عرصههای سیاست مطرح کردند با آموزههایی مانند حب وطن، روح ایمان، استقفامت در برابر کفار و مشرکین و ظالمین زمان و آموزههای اخلاقی که در روزگار ما خلا آن محسوس است که انسان بسیاری از آموزههای اخلاقی را مانند اخلاص، جهاد و شهادت را فراموش کرد اما با گفتمان امام راحل و جنگ تحمیلی این ادبیات پویاتر شد.
حجتالاسلام سادات بیان کرد: هنرمندان، شاعران و مولفین باید در حوزه ادبیات پایداری کار کنند و این فرهنگ را به نسل جوان و نوجوان نشر دهند تا نسل آینده بدانند چه عقبههایی برای پایداری و حفظ این نظام وجود داشته و چه خونهای پاکی برای صیانت از دین ریخته شده تا این انقلاب پایدار بماند.
وی یادآور شد: برای دین مبین اسلام در طول تاریخ خونهای زیادی ریخته شده است و انبیای الهی در مشکلات بودند تا این دین پایدار بماند و امروز به دست ما برسد.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کردستان اضافه کرد: باید برای پاسداشت ارزشها و آموزههای ادبیات پایداری نیازمند عزم همگانی است و همه باید در این راستا اهتمام ورزیم.
نظر شما