به گزارش خبرگزاری شبستان و به نقل از روابط عمومی سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران، «غلامرضا امیرخانی»، سرپرست معاونت پژوهش سازمان اسناد و کتابخانه ملی گفت: جشنواره ملی پژوهش و فناوری سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران در حوزه علم اطلاعات، دانش شناسی و کتابداری کاملا شناخته شده است و می توان ادعا کرد همه گروه های کتابداری و اطلاع رسانی از ماهیت وجودی این جشنواره باخبرهستند و آثار خود را در دوره های مختلف برای ارزیابی داوران به این جشنواره ارسال می کنند.
امیرخانی افزود: با توجه به اینکه حوزه ایرانشناسی و اسلام شناسی سالها است به جشنواره ملی پژوهش و فناوری سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران اضافه شده است، اما به نظر می رسد برای همه پژوهشگران این عرصه شناخته شده نیست.
وی ادامه داد: اگر سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران در صدد برگزاری جشنواره ملی پژوهش و فناوری در سطح بین المللی باشد، باید در حوزه هایی ورود کند که درباره آنها پیش از این اقدام موازی و هم راستا صورت نگرفته باشد.
امیرخانی تاکید کرد: معتقدم در حوزه هایی چون مباحث دانش شناسی، اطلاع رسانی و کتابداری موضوعاتی وجود دارد که تا حد زیادی مختص و بومی ایران و فرهنگ ایرانی است، از جمله می توان به کتابداری در حوزه نسخه های خطی و نیز ایران شناسی و اسلام شناسی اشاره کرد، اگر این سازمان در این زمینه به طور ویژه فعالیت کند می توان انتظار داشت جشنواره ملی پژوهش و فناوری در سطح بین المللی برگزار شود.
سرپرست معاونت پژوهش سازمان اسناد و کتابخانه ملی افزود: به منظور قوت بخشیدن دوره های آینده جشنواره ملی پژوهش و فناوری سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران باید محورهای مربوط به اسلام شناسی و ایران شناسی تقویت شود.
وی یادآور شد: در فعالیتی مشابه، سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران در ادامه کار کتابخانه مجلس شورای اسلامی، هفت دوره «آیین بزرگداشت حامیان نسخ خطی» را برگزار کرده است.
نظر شما