به گزارش خبرگزاری شبستان از زاهدان، آیت الله مصطفی محامی نماینده ولیفقیه در سیستانوبلوچستان در همایش اساتید، روحانیون بسیجی، ائمه جمعه و جماعات به مناسبت روز قشر بسیج طلاب و روحانیون گفت: بسیج قبل از اینکه یک سازمان باشد یک فرهنگ است آن هم فرهنگی که برگرفته از معارف اسلامی، آیات قرآنی و احادیث نورانی است.
امام جمعه زاهدان افزود: بسیج فرهنگی است که در طول تاریخ اسلام در جمعهای کوچک نمود پیدا کرده و نمونه ای از آن در حوزه های علمیه بود که اهالی حوزههای علمیه چه استاد و چه شاگرد در طول تاریخ اسلام با همان فرهنگ و تفکر بسیجی زندگی کردهاند.
آیتالله محامی بیان داشت: اصحاب حوزههای علمیه با اخلاص، ایثار، شجاعت، شهامت، تلاش شبانهروزی، پیوند با خدا و با تحمل همه سختی ها، فشارها، ظلم و جور و همه محدودیتها به مادیات پشت پا زدند و با خلوص نیت وارد این عرصه شده و توانستند توفیقات فراوانی را کسب کرده و خدمات فراوانی به جامعه ارائه دهند.
وی ادامه داد: خروجی حوزههای علمیه برگرفته از فرهنگ بسیج بود و علمای بزرگ، مدرسین، نویسندگان، کتابها و مبلغان توانا از خروجیهای حوزه های علمیه هستند و همه اینها برگرفته از فرهنگ بسیجی است.
این استاد تفسیر قرآن کریم با اشاره به بیان همسر پیامبر اکرم(ص) که اخلاق ایشان را قرآنی توصیف کردند، اظهار داشت: همان گونه که پیامبر اکرم(ص) تجسم قرآن و به تعبیری قرآن ناطق است، روحیه بسیجی نیز دربردارنده مجموعهای از معارف الهی است و اگر کسی ملتزم به این معارف اسلام و عامل به دستورات اسلامی باشد بسیجی است.
رئیس شورای فرهنگ عمومی استان ادامه داد: هر چه عمل و التزام انسان به این معارف بیشتر باشد بسیجی تر است اگر چه نام او در هیچ دفتر سازمانی ثبت نشده باشد و هر کس از این معیارها فاصله بگیرد از بسیج فاصله گرفته اگر چه اسمش در دفاتر سازمانی ثبت شده باشد.
آیتالله محامی تصریح کرد: حضرت امام خمینی(ره) خود از محصولهای ارزشمند حوزههای علمیه است که توانست این فرهنگ محدود در مجامع کوچک ایمانی را فراگیر و در جامعه اسلامی ایران گسترش دهد.
این استاد درس خارج حوزه علمیه اظهار داشت: امام خمینی(ره) قبل از تشکیل سازمان بسیج و قبل از پیروزی انقلاب اسلامی تحول فرهنگی را در مردم ایجاد کرد و مردمی که در ابتدا از طاغوت ترس داشتند در ادامه مقابل گلوله سینه سپر کردند و این فرهنگ ریشه در اسلام دارد.
عضو هیئت علمی جامعهالمصطفی گفت: هنر امام خمینی(ره) گسترش این فرهنگ در ایران و نیز خارج جامعه اسلامی است که جبهه مقاومت نیز با همین فرهنگ تشکیل شد.
آیتالله محامی افزود: گذشتگان ما با افتخار این مسیر را دنبال کردند و امروز ما حوزویان و بسیجیان میراث دار این افتخارات هستیم و باید تلاش کنیم تا همان ایثار، ولایتمداری، تلاش شبانهروزی، ازخودگذشتگی، رسالتمداری و همه کمالات را در خود ایجاد و بر اساس آن عمل کرده و این میراث گرانقدر را حفظ، تقویت و به نسل آینده منتقل کنیم.
وی گفت: اگر گذشتگان ما احساس تکلیف کردند و در عرصه های مختلف در خط مقدم حضور یافتند ما نیز باید احساس تکلیف کنیم.
نماینده ولی فقیه در سیستانوبلوچستان گفت: هر چه عمل و التزام انسان به معارف اسلامی بیشتر باشد بسیجی تر است اگر چه نام او در هیچ دفتر سازمانی ثبت نشده باشد.
کد خبر 1119584
نظر شما