فعالیت شبانه روزی گرمخانه بیرجند/ اثرات سوء دکل‌های مخابرات بر سلامت مردم

شهردار بیرجند از شبانه روزی شدن گرم خانه بیرجند خبر داد و گفت: با همکاری مرکز فوریت های اجتماعی شهرداری گرم خانه به صورت شبانه روزی پذیرای شهروندان بدون سرپناه است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، دکتر «رضا حسنی صفت» امروز (6 آذر) در جلسه شورای شهر بیرجند با بیان اینکه دکل های نصب شده ایرانسل و همراه اول تاکنون هیچ تأییدی از دانشگاه علوم پزشکی دریافت نکرده اند، اظهار داشت: دکل ها به صورت چتری بر بام منازل، فضاهای سبز و... نصب می شود.

 

عضو شورای اسلامی شهر بیرجند افزود: تشعشعات دکل های نصب شده تا شعاع 80 متر باعث ایجاد آسیب به شهروندان می شود.

 

وی با بیان اینکه برای نصب دکل های مخابراتی نیاز به اخذ تأییده از ارگان های مربوطه است، یادآورشد: عدم جوابگویی اینترنت به مراتب بهتر از ایجاد بیماری های ناشناخته برای شهروندان است و باید مردم غرامت ایجاد این آسیب ها را از همراه اول و ایرانسل دریافت کنند.

 

شهردار بیرجند هم با اشاره به وجود 28 دکل مخابراتی، گفت: بر اساس مصوبه شورای اسلامی در بودجه 1400 برای نصب هر دکل باید در ابتدا 10 میلیون تومان پرداخت شود که تاکنون از این تعداد فقط هزینه نصب دو دکل پرداخت شده است.

 

دکتر «مهدی بهترین» با بیان اینکه مصوبات شورا قانونی و لازم الاجرا است، افزود: مخابرات شهرداری را 380 میلیون تومان برای نصب فیبرنوری بدهکار کرده است در حالی که اجرای فیبرنوری باید رایگان انجام شود.

 

وی با توجه به پرداخت یک تا 2 میلیون تومانی اجاره دکل همراه اول و چهار میلیون تومانی ایرانسل گفت: باید براساس اقدامات کارشناسی قراردادها به روز و یک ساله باشد و در پرداخت اجاره و... نیز عدالت برقرار شود.

 

شهردار بیرجند با بیان اینکه روش ما تعاملی است و نباید کار مردم به تعویق بیفتد، اظهار داشت: متأسفانه اجاره بهای قبل هم هنوز پرداخت نشده است و نباید خسارتی به سلامتی شهروندان وارد شود.

 

وی یادآور شد: دکل های مخابراتی بدون رعایت نکات بهداشتی نصب می شود و با توجه به بررسی های دانشگاه علوم پزشکی، محیط زیست و... این مشکل باید حل شود.

 

دکتر «علیرضا محمودی راد» رئیس شورای شهر بیرجند هم در انتهای بحث خواستار برگزاری جلسه خصوصی با مسئولان مخابرات برای حل مشکل شد و یادآور شد: در غیر صورت باید با این مشکل قانونی برخورد شود.

 

در ادامه جلسه در خصوص الحاق قسمتی از معصومیه به شهر بحث و تبادل نظر صورت گرفت و در این راستا یکی از اعضای شورای شهر بیرجند گریزی به اراضی پادگان زد و گفت: افزایش محدوده برای شهرداری و شورا بار مالی مضاعفی به همراه دارد.

 

«مرتضی یزدان شناس» دیگر عضو شورای شهر بیرجند هم تأکید کرد: برای عدم تحمیل بار مالی به شهرداری و شورا می توان در قالب شهرک های اقماری ورود کرد و مشکل را مرتفع کرد.

 

در ادامه شهردار بیرجند با اشاره به وجود 480 سند در این منطقه گفت: در این اسناد تعریف مسکونی نشده است و از 480 سند تاکنون 200 نفر شناسایی شده و احتمال مخالفت مابقی افراد وجود دارد.

 

بهترین به اتفاق دیگر اعضا اجرای این مهم و الحاق آن به شهر را باعث افزایش بار مالی به شهرداری و شورا اعلام کردند.

 

یکی دیگر از مشکلات مطرح شده در این جلسه تعیین تکلیف 51 دستگاه بی سیم به شرکت جاوید سیر بود که در این راستا شهردار با بیان اینکه در کشور شهرداری ها مجاز به استفاده از فضای فرکانسی نیستند و این مهم به بخش خصوصی واگذار شده است، گفت: پس از اجرای دو بار مزایده، اجازه فعالیت به شرکت منتخب داده شد با توجه به این مهم که شرکت مذکور تحت نظارت سازمان قرار دارد، هزینه ای بابت اجاره فعالیت از شرکت اخذ می شود.

 

به گفته بهترین برابر قانون اختیارات در این زمینه از شهرداری گرفته شده و چنانچه تجهیزات به فروش نرسد پلمپ می شود.

 

در ادامه در خصوص رأی کمیسیون ماده 100 مبنی اجرای عقب نشینی در یکی از املاک در خیابان مدرس بحث صورت گرفت و در این زمینه یکی از اعضای شورای اسلامی صراحتا اعلام کرد شورای شهر نمی تواند برای رأی اعلام شده کمسیون ماده 100 نظر بدهد و شورا و شهرداری حق ورود نداشته و باید از طریق دیوان عدالت اداری این مشکل دنبال شود.

 

حسنی صفت هم با اشاره به تخلف صورت گرفته تأکید کرد: نباید برای تخلفات راهکار ارائه داد پس از بررسی مشکل رئیس شورای شهر بیرجند هم یادآور شد: چون تصمیمات در کمیسیون ماده 100 اخذ شده باید قانون رعایت شود.

 

در خصوص ملکی مشترک بین مالک و شهرداری در خیابان ظفر هم پس از بحث و تبادل نظر مقرر شد پس از اخذ قیمت کارشناسی زمین و ارزیابی های انجام شده ترجیحا شهرداری زمین را از مالک خریداری کند.

 

«مرتضی یزدان شناس» هم تأکید کرد: برای منابع جدید و ایجاد درآمد پایدار باید اطلاعات املاک شهرداری به روز شود و ممیزی های املاک سطح شهر انجام شود.

 

شهردار بیرجند در این راستا گفت: پس از بررسی های انجام شده در بودجه 1400 بالغ بر یک میلیارد تومان برای ممیزی اراضی اختصاص یافته است.

 

دکتر بهترین افزود: برای اجرای ممیزی مناسب با این رقم تنها یک دهم کار انجام می شود و باید لایحه ای نوشته شود تا از ابتدای سال جدید با قدرت کار را در این زمینه شروع کرده و کاربری املاک و اراضی مشخص شود.

 

پس از اعلام دو مورد از مشکلات و بررسی های به عمل آمده، شهردار بیرجند از شبانه روزی شدن گرم خانه بیرجند خبر داد و گفت: با همکاری مرکز فوریت های اجتماعی شهرداری گرم خانه به صورت شبانه روزی پذیرای شهروندان بدون سرپناه است.

 

وی با بیان اینکه این مرکز تا کامل شدن ظرفیت پذیرای افراد بدون سر پناه خواهد بود، خواستار ورود خیران و مردم برای تأمین خوراک و پوشاک گرم با توجه به سرمای هوا برای افراد بی سرپناه شد.

 

 

 

کد خبر 1120863

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha