حجت الاسلام سیدناصر میرمحمدیان در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در خصوص اهمیت جایگاه مساجد و امامان جماعات اظهار داشت: مساجد دارای نقشهای بسیار متعددی در جامعه هستند که رفع آسیبهای اجتماعی و فرهنگی و از میان بردن مشکلات مردم بخش مهمی از این نقش و رسالت است.
قائممقام معاونت فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی افزود: با توجه به شیوع کرونا، بسیاری از مساجد در سطح کشور در راستای رفع مشکلات معیشتی و اقتصادی مردم، به خدمت پرداختند و شاهد مواسات و همدلیها در بطن مساجد با مشارکت مردم بودهایم.
وی در خصوص جایگاه مهم مساجد در این عرصه بسیار ارزشمند بیان کرد: مساجد، پایگاههای مهم اجتماعی در توسعه مواسات، همدلی و رفع مشکلات مردماند و باید مورد توجه و عنایت متولیان و مسئولان و خیرین در کمک رسانی به اقشار ضعیف جامعه باشند و ایدهها و طرحهای حمایتی بیش از گذشته مورد توجه قرار بگیرد.
حجت الاسلام میرمحمدیان عنوان کرد: امامان مساجد با دغدغهمندی که در زمینه پیگیری مشکلات اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی دارند میتوانند با جلب مشارکتهای عمومی، مردم را پای کار بیایند و در کنار اقامه نماز و برگزاری مراسمهای دینی و فرهنگی، به پایگاهی مهم برای مراجعه مردم در رفع مشکلات و گرفتاریها مبدل شود.
وی خاطرنشان کرد: احیای پرچم شبکه امت و امامت و مساجد، نهضتی بزرگ در تحقق اهداف است و نباید در این مسیر نورانی، احساس خستگی کنیم و بدانیم که راه سختی پیش روی داریم که البته در آن، بنبست وجود ندارد.
مدیرعامل بنیاد هدایت گفت: تبلیغات گسترده دشمنان و همچنین کمبود نیرو و بودجه، نمیتواند ما را از حرکتی که آغاز کردهایم ناامید نماید، همه باید تلاش کنند فعالیتهای مساجد باید متناسب با نیاز مردم و محلات باشد و با استفاده از ظرفیتها برای حل مسائل و مشکلات مردم گام برداریم.
وی در خصوص بهرهگیری از ظرفیتهای لازم در تحقق اهداف به خصوص در امر کمکهای مومنانه و مواسات و همدلی افزود: آموزش، تولید محتوا، استفاده از فضای مجازی و هویت بخشی به برنامههای مسجد محور از جمله رویکردهای مهم در دست یابی به اهداف است.
حجت الاسلام میرمحمدیان همچنین با اشاره به برگزاری جشنواره مهرواره اوج نیز عنوان کرد: ارتقای خدمت رسانی و محور قرار دادن مسجد و محله در فعالیتها از جمله محورهای مهم در برگزاری این جشنواره در سطح کشور است.
وی بیان کرد: جشنواره مهرواره "اوج" نهضتی ماندگار در ارتقای مواسات و همدلی بامحوریت مساجد و امامان محله است و در تلاش هستیم 4 فرمان مقام معظم رهبری در خصوص حل مسئله را کاملاً اجرایی کنیم، یعنی در جهت شناسایی مسئله و شناخت ظرفیتها و انتخاب راهحل و جهتگیری کلان نسبت به اهداف انقلاب اسلامی گام های اساسی برداریم.
مدیرعامل بنیاد هدایت مهم ترین رکن را احساس مسئولیت امامان محله نسبت به مشکلات مردم و محلات برشمرد و اظهار داشت: در حال حاضر تمرکز فعالیتها بر روی توانمندسازی و ارتقای امامت در مسجد محوری و محله محوری است و در این راه به برنامه ریزی دقیقی نیاز داریم.
نظر شما