به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان ازساری، حجت الاسلام «بشیر عالیشاه» امروز(۷آذر) در آئین انعقاد تفاهم نامه خیر و احسان بین ستادهماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد مازندران با اداره کل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان، اظهار کرد: امداد استان برای کسب توفیقات بیش از پیش در انجام ماموریت های محوله با ادارات و نهادهای اثرگذار که در بحث خدمت به محرومین می توانند یاری رسان امداد باشند درقالب تفاهم نامه وارد عمل می شود تا برای رفع فقر و محرومیت در سطح استان گامی موثر برداشته باشد.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان مازندران گفت: معتقده که کار جزیره ای برکت و عاقبت ندارد کارهایی که با اتحاد، وحدت و همدلی انجام شود با برکت و اثرگذار خواهد بود.
وی به فعالیت ادارات کمیته امداد در ۲۷شهرستان اشاره کرد و افزود: امداد استان در تمام روستاها و مناطق شهر مددجوی تحت حمایت دارد
حجت الاسلام عالیشاه با بیان اینکه ۸۰هزار خانوار تحت پوشش امداد استان قرار دارند و از خدمات این نهاد بهره مند هستند،یادآورشد: ۲هزار و۷۰۰یتیم،۹۷۰۰ نفر طرح محسنین، ۱۲هزار دانش آموز،۱۶۰۰دانشجو،۳۷۰۰بیمار لاعلاج و ۱۷۰۰بیمار ایزی لایفی از خدمات این نهاد حمایتی بهره مند هستند.
وی با بیان اینکه رویکرد امداد در ارائه خدمات به مددجویان، توانمندسازی این قشر است،گفت: کمیته امداد به تنهایی قادر به ارائه خدمت به این میزان مددجو در سطح استان نیست و نیازمند همگرایی و هم افزایی سایر ادارات و دستگاه های اجرایی است.
حجت السلام عالیشاه به فعالیت۴۱۶مرکز نیکوکاری عمومی و تخصصی در سطح استان اشاره و اظهار کرد: این مراکز نیکوکاری در محلات یک کمیته امداد کوچک محسوب می شوند و باآمایش محلات تمام خدمات امداد را از طریق روحانی و مسجد ارائه می دهند.
وی بیان کرد: نیازمندان هر منطقه مهم هستند و افرادی که برای گذران زندگی دچار مشکل هستند اما به امداد مراجعه نمی کنند را هم یاری رسان خواهیم بود .
حجت الاسلام عالیشاه با بیان اینکه در استان یک نفر برای سیر کردن شکم خود فقط یک میلیون تومان باید درآمد داشته باشد، گفت: باید در بحث فرهنگی هزینه کنیم تا مددجویان دچار آسیب اجتماعی نشوند که برای این مهم نیازمند یاری کانون های مساجد در سطح روستاها و شهرها هستیم.
وی از صندوق امداد ولایت به عنوان یک ظرفیت برای کمیته امداد یادکرد و افزود: از ابتدای سال جاری تاکنون بیش از ۳۶میلیارد تومان از این صندوق به مددجویان وام قرض الحسنه پرداخت شده است.
حجت الاسلام عالیشاه با بیان اینکه ۵۰درصد مراجعین روزهای ملاقات عمومی امداد استان، افراد غیر مددجو هستند، گفت: تلاش داریم در قالب تفاهم نامه همکاری با کانون های مساجد استان، شبکه های نیکوکاری محلات در مساجد استان راه اندازی شود و افراد غیر مددجو با معرفی از طرف مسجد محل با بازکردن حساب در صندوق امداد ولایت ۱۰میلیون تومان وام بدون کارمزد دریافت نمایند.
وی با بیان اینکه امداد استان بیش از ۹هزار طرح اشتغال در دست اقدام دارد، یادآورشد: امسال میزات اعتبار تسهیلات اشتغال امداد استان ۴۴۰میلیارد تومان است.
حجت الاسلام عالیشاه با بیان اینکه امسال با همکاری بسیج سازندگی سپاه کربلا ساخت ۱۳۰۰مسکن مددجویی در دست اقدام داریم، افزود: هر واحد مسکونی ۲۵۰میلیون تومان هزینه در بردارد.
وی با بیان اینکه اجرای اردوی جهادی کانون های مساجد را با محور محرومیت زدایی در مناطق محروم استان پیگیر هستیم، گفت: مسجد محوری برای کمیته امداد مهم است اگر خانواده ها بیایند خدمت را از مسجد بگیرد موقع نمازجماعت مسجد پر خواهد بود آسیب های اجتماعی محلات کم می شود.
مدیرکل کمیته امداد مازندران با اشاره به پرداخت صدقات توسط مردم نیکوکار استان افزود: بیش از ۴۰۰هزار صندوق صدقات بزرگ، کوچک و متوسط در استان وجود دارد و صدقات جمع آوری شده در بخش های مختلف مانند فرهنگی، درمانی و... هزینه می شود.
وی تصریح کرد: مردم نوعدوست استان می توانند صدقات خود را از طریق گوشی تلفن همراه با کد Qr نیز پرداخت نمایند .
حجت الاسلام عالیشاه در مورد امداد هوشمند و کارآمد گفت: به منظور تسریع و ارائه خدمات مطلوب به مددجویان سامانه امداد هوشمند و کارآمد در استان راه اندازی می شود.
وی اضافه کرد: مددجویان می توانند از طریق آدرس soha.emdad.ir وارد سامانه امداد هوشمند شده و نسبت به ثبت نام و درج اطلاعات اقدام کنند.
حجت الاسلام عالیشاه با بیان اینکه با هدف تسریع امر پرداخت صدقه از سوی مردم نیکوکار استان مازندران بستر سازی و اجرای کد QR برای مشترکین صدقات در سطح استان انجام شده است، اظهار کرد:هم اکنون۲۴ هزار مشترک صدقات به این طرح پیوستند.
وی افزود: در تلاشیم تا پایان آذر ماه تمامی مشترکین به طرح QR پرداخت صدقه آسان بپیوندند.
حجت الاسلام عالیشاه با بیان اینکه مشترکین صدقات استان می توانند با استفاده از اپلیکیشن بارکد خوان بهآسانی اقدام به پرداخت صدقه کنند، تصریح کرد:برای سهولت در پرداخت و استفاده از روش های نوین برای تمامی این مشترکان کد تهیه و به منازل و یا فروشگاه ها ارسال می شود و در این روش هر مشترک صندوق صدقات می تواند با داشتن کد QR اختصاصی خود و با استفاده از گوشی همراه به آسانی نسبت به پرداخت صدقه اقدام کند.
وی در خصوص مزایای پرداخت صدقه از طریق کد QR، عنوان کرد: تسریع در کمک رسانی به نیازمندان و امکان پرداخت صدقه در هر زمان و مکان از ویژگیهای این نوع پرداخت است.
مدیرکل امداد مازندران اذعان کرد: تا ۵۰روز دیگر با هدف عدالت در توزیع خدمات، مشکلات تمامی مددجویان امداد استان از طریق سامانه امداد هوشمند رفع می شود.
حجت الاسلام عالیشاه گفت: کانون مساجد می تواند تبلیغات وسیع در سطح استان ایجاد کند تا بارکدها برای پرداخت صدقات بین هم استانی های شریف توزیع شود.
نظر شما