«ابراهیم عزیزی» در گفت و گو با خبرنگار گروه مسجد و کانون های مساجد خبرگزاری شبستان با بیان اینکه افتخار می کنم از کودکی با مساجد مانوس بوده ام، اظهار کرد: می توانم پیوند و تعامل خود با مسجد را در سه مقطع و یک دوره نهایی تقسیم بندی کنم.
نایب رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در دوره اول که مربوط به کودکی و نوجوانی است، فعالیت های خوبی در مسجد جامع محله مان در شهر پاسارگاد داشتم. الحمدالله مسجد بسیار رونق داشت و قطعا در مناسبت هایی مثل محرم برنامه های آن بیشتر می شد. هم من همچون سایر نوجوانان و جوانان بیشترین بهره مندی خود در طول عمرم را از مسجد داشته ام. مساجد در آن زمان محور اصلی شکل گیری انقلاب بودند.
وی اضافه کرد: در مرحله بعدی مسجد حضرت صاحب الزمان (عج) شهر پاساگارد که کانون و پایگاه جوشان بچه های انقلابی بود، محور فعالیت های ما شد و ما در آن دوره تلاش داشتیم پیوند مسجد و مدرسه را محقق کنیم. مسجد در آن زمان مملو از حضور نوجوانان و جوانانی بود که به دنبال تحول در نظام سیاسی کشور بود.
عزیزی ادامه داد: در مقطع سوم زندگی ام یعنی درست در زمانی که فرمانده سپاه شیراز شدم و شش سال در این سمت خدمت می کردم، ارتباطم با مساجد بیشتر و بیشتر شد و در همین دوره بود که با کانون های فرهنگی هنری مساجد بیشتر آشنا شدم.
وی اظهار کرد: الحمدالله تعامل بسیج، اعضای کانون های فرهنگی هنری مساجد، ائمه جماعات، هیئت امنا و مرکز رسیدگی به امور مساجد موجب احیای بسیاری از کارکردهای مساجد شده است هرچند تا بهره مندی کامل از ظرفیت های مساجد فاصله داریم.
نایب رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در ادامه با بیان اینکه تحول در تعلیم و تربیت باید با محوریت مسجد صورت گیرد، تاکید کرد: من زمانی که مدیریت موسسه کوثر را بر عهده داشتم توانستم زمینه این کار را فراهم کنم، ما توانستیم چندین مدرسه مسجدمحور در شهر تهران تاسیس کنیم که دانش آموزان در این مساجد هم درس بخوانند و هم به نوعی زندگی می کنند.
عزیزی در پایان خاطرنشان کرد: پیوند میان مردم به ویژه نوجوانان و جوانان و مسجد بهترین راه برای تربیت و تعلیم دینی نسل جوان است.
نظر شما