به گزارش خبرگزاری شبستان و به نقل از روابط عمومی این نمایشگاه، «کاویان هازلی» گفت: طراحی یک اصل اساسی در هنرهاست، و برای من یکی ازبی واسطه ترین راه ها برای بیان فکر و اندیشه ام است و به کمک طراحی به راحتی و سرعت می توانم آن چه را که در ذهن دارم بیان کنم. و این بازآفرینی تصاویر حال، چه عینی باشند چه ذهنی برای من علاوه بر لذت بخش بودن راهی است برای یافتن فردیت هم در درون خود هم در آثارم.
هازلی ادامه داد: من زمان زیادی را روزانه صرف طراحی با مدیا های مختلف میکنم و تمایزی میان نقاشی و طراحی قائل نیستم و شیوه کارم به این شکل است که به طور همزمان چندین ایده و شیوه را با هم پیش می برم و تا آنجا که بتوانم برای خود مرزی تعریف نمیکنم. در خیلی از این آثار از داشتن پیش طرح پرهیز شده است و فضاها،نقش مایه ها و مضامین به صورت فی البداهه به وجود آمده اند که نشانگر دلهره ها و امیدها و تجربه های دیدن و نگاه کردن به فضای پیرامونم است.
او افزود: من در این نمایشگاه 18 طراحی را که منتخبی است از میان انبوه طراحی هایی که در طی سه سال گذشته انتخاب کرده ام این آثار که بر روی مقوا با راپید اجرا شده است را به همراه سه دفتر طراحی به نمایش گذاشته ام. علاوه بر این موارد به همراه دوست هنرمندم جناب نیما تفرشی یک موسیقی را نیز طراحی کرده ایم که راوی داستان های آثار به نمایش در آمده باشد.ابعاد طراحی هایی که بر روی دیوار رفته اند متنوع هستند ، علاوه بر چند اثر که حال و هوای ذهنی و روایی دارند دراین مجموعه مناظری از مناطق روستایی مختلف ایران که به آنها سفر کرده ام به ویژه مناطق کردنشین وجود دارند.
هازلی درباره سه دفتر طراحی که در این نمایشگاه در معرض دید علاقه مندان قرار گرفته، گفت: در این دفاتر ، مجموعه ای از طراحی پرتره ی شخصیت های مختلف به نمایش گذاشته شده است. شیوه خلق این پرتره ها به این شکل بوده است که برای هر یک از این دوستان خبری از اتفاقات روز ارسال شده و آن ها نیز پس از خواندن متن آن خبر عکسی سلفی از خودشان گرفته و برای من ارسال کردند. من براساس این عکس ها و واکنش ها به واسطه طراحی به مطالعه چهره و نگاهشان پرداخته ام .
او درباره عنوان نمایشگاه اش«جزاز کل» که از نام کتابی با همین عنوان انتخاب شده، گفت: کتاب «جزاز کل» هیچ تاثیری از لحاظ محتوا بر روی طراحی های این مجموعه نداشته، اما عنوان نمایشگاه را بر حسب تصادف از میان کتاب هایی که در کتابخانه ام داشته ام، انتخاب کرده ام. البته از لحاظ معنایی بدون ارتباط با آثارم نیست چون در آنها هم جزئیات بسیار مورد اهمیت بوده اند و همین جزئیات بود که کل را ساخت.
هازلی افزود: من از زمانی که به یاد دارم بخش عمده وقتم به طراحی و نقاشی کردن گذشته و در پنج سالگی ام به طور اتفاقی یکی از آثارم توسط کانون پرورش فکری کودکان در مسابقه بین المللی نقاشی کودکان توکیو ژاپن شرکت داده شد و در آن رویداد مقام نخست را کسب کردم.
او افزود: پس از کسب این مقام ، مسیر زندگی ام تغییر کرد و خانواده ام مرا برای ادامه دادن راه در این مسیر بسیار حمایت کرده اند.
نمایشگاه «جز از کل » تا 16 آذرماه ماه در گالری والی میزبان علاقمندان خواهد بود. گالری والی در میدان ونک،خیابان خدامی، پلاک 72 واقع شده است.
کاویان هازلی نقاش، طراح و مجسمه ساز متولد 1365 سنندج است. او فارغالتحصیل هنرستان گرافیک و دانشآموخته کارشناسی و کارشناسی ارشد در رشته نقاشی است. کاویان هازلی عضو پیوسته انجمن هنرمندان نقاش ایران است.
نظر شما