به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری شبستان، نشست ادبیات پژوهی زن و دفاع مقدس امروز سه شنبه 9 آذر با همکاری موسسه خانه کتاب و ادبیات ایران با سازمان نشر آثار و ارزش های مشارکت زنان در دفاع مقدس در سرای اهل قلم موسسه خانه کتاب برگزار شد.
راضیه تجار در این نشست گفت: صحبت هایم را در حوزه دفاع مقدس از سال 60 به بعد در داستان هایم گفتم. اگر به کتاب های من نگاه کنید متوجه نظراتم در مورد دفاع مقدس خواهید شد. بنده قبل از انقلاب اسلامی نیز می نوشتم و برای مطبوعات کار می کردم.
این نویسنده با بیان اینکه بعد از انقلاب با داستان هفت بند به طور جدی نوشتن را آغاز کردم، افزود: در حوزه های گوناگون نوشتم اما با قلبم به حوزه دفاع مقدس نگاه کردم. با قلبم از دفاع مقدس نوشتم و برای نوشتن از قلبم فرمان می گرفتم برای همین با غرور پای کارهایم ایستادم. خوشحالم سیری طی شد و دوستان عزیزی در این حوزه هستند که کارهایشان دیده شده است و به نوعی خویشاوندان ادبی هم هستیم.
وی اظهار داشت: در اوایل که در حوزه دفاع مقدس وارد شدیم، تعداد اندک بود و حتی هجمه و نگاه خاصی وجود داشت. خوشبختانه انقلاب نویسندگان خود را پیدا کرد. روز به روز این نویسندگان بیشتر شدند. گرچه برخی کارها ضعیف و موازی کاری بود اما زمانه رصد و انتخاب می کند و آثاری که مانا هستند را نگه می دارد. بذری که کاشته شد، درخت پرباری شده است.
این مدرس داستان نویسی تصریح کرد: باید برای آشنایی نسل جدید با دفاع مقدس برنامه ریزی شود. در این زمینه باید دغدغه داشت و کار کرد. نویسندگان ما در مقابل جمعیت 80 میلیونی نه تنها زیاد نیستند بلکه اندک هم هستند. همان تعداد نویسنده اندک خودشان در حال تلاش اند و با عشق و ایمان است که ارتزاق می کنند و می نویسند. پشتیبانی کم است، دولتمردان و مسئولان فرهنگی باید برنامه ریزی جدی تری کنند تا در این زمینه کارهای شاخص، مانا و نزدیک به حقیقت ماجرا ارایه شود. فراموش نکنیم جنگ ما دفاع بود و دفاع متفاوت از جنگ های ویرانگر بدون اصل و نسب است.
گفتنی است، در پایان این مراسم از کتاب سیمای زن در آثار راضیه تجار نوشته مریم زارع رونمایی شد.
نظر شما