لزوم تدوین طرح توانمندسازی مدیریتی مازندران/سند راهبردی توسعه استان باید عدالت محور باشد

حسینی پور خواستار طراحی و تدوین طرح توانمندسازی مدیریتی استان شد و گفت: یکی از اشکالاتی که وجود دارد این که در استان مقداری انسداد حضور جوانان نخبه در حوزه های مدیریتی داریم، گردش مدیران باید صورت پذیرد و میانگین سنی در استان را باید پائین بیاوریم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان ازساری،‌ «سیدمحمود حسینی پور» امروز(۹آذر) در سومین گردهمایی ائمه جمعه استان مازندران با موضوع مواسات تشکیلاتی که با حضور ائمه جمعه سراسر استان  در مجتمع فرهنگی اهل بیت(ع) مرکز مازندران برگزار شد، با اشاره به منویات رهبری مبنی براینکه ائمه جمعه کارگزاران معنوی و فرهنگی انقلاب هستند، یعنی ما از ائمه جمعه هم در حوزه معنویت و هم در حوزه فرهنگ باید بهره مند شویم یعنی این دو کلمه مانیفست حرکت فرهنگی و اعتقادی جمهوری اسلامی بوده است، اظهار کرد: اگر امروز خلایی در حوزه‌های اعتقادی و فرهنگی مشاهده می‌شود برای آن است که جایگاه اصلی برای ائمه جمعه در سیستم های اجرایی قائل نشدیم که امیدواری ما این خلاء را پر نمائیم.

 

استاندار مازندران برلزوم اصلاح ساختار نظام اداری در حوزه شگونگی استفاده از ظرفیت ائمه جمعه تاکید کرد و افزود: باید با اصلاح ساختار، نقش ائمه جمعه را از نقش توصیه ای و تشریفاتی به نقش اجرایی ارتقا دهیم و این نگاه باید در سراسر فرمانداری های شهر ها اجرا شود.

 

 


وی با تاکید براینکه همه ما باید در فضای مجازی فعال باشیم، گفت: یکی از کارهایی که دنبال می‌کنیم این است که از تشکل های جوان خودجوش فرهنگی حمایت نمائیم البته این تشکل ها به نوعی باید با ائمه جمعه ارتباط داشته باشند به دلیل اینکه نیازمند هدایت و راهبری ائمه جمعه می باشند.

 

 

حسینی پور اذعان کرد: هرگاه بین مسئولین تعامل و همدلی به وجود آمد کارهای بزرگی صورت گرفت و برعکس هر جایی که افتراق صورت گرفت کارها شکست خورد و کار که شکست بخورد کار مردم شکست می خورد.

 

 

 

به گفته نماینده عالی دولت در مازندران این استان برخوردار از مواهب عظیم الهی است و هر شهری ویژگی و امتیازات خاص خود را دارد و این در کمتر جایی پیدا می شود و تلاش می نماییم تا با استفاده از این شرایط در جهت رفاه مردم بیشترین بهره گیری  را بنمائیم.

 

 

 

وی با بیان اینکه امروز در سند راهبردی که برای استان ترسیم شده است متاسفانه عدالتی را شاهد نیستیم، افزود: رشدی که صورت گرفته متوازن نیست و عدالت برقرار نشده است و نیازمند نقشه و طرح آمایش جدید استان هستیم که همه مولفه های امتیازی برای شهرستان های مختلف دیده شود و ما در حال طراحی نقشه و طرحی که بر اساس واقعیت‌های استان باشد می باشیم و در این زمینه از نظرات ائمه محترم جمعه نیز استقبال می کنیم.

 

 


استاندار مازندران خواستار طراحی و تدوین طرح توانمندسازی مدیریتی استان شد و گفت: یکی از اشکالاتی که وجود دارد این است که در استان مقداری انسداد حضور جوانان نخبه در حوزه های مدیریتی داریم، گردش مدیران باید صورت پذیرد و میانگین سنی در استان را باید پائین بیاوریم.

 

 


وی عنوان کرد: بنده ضمن احترام به گروهها و جریانات مختلف اعلام می‌کنم ما بدهکار هیچ جریان و گروهی نیستیم و در انتخاب مدیران ساز و کاری را طراحی کردیم تا سلایق فردی در آن دخیل نباشد و باید برترین ها از نظر تقوا و روحیه جهادی و علمی را انتخاب کنیم، تلاش ما این است که بتوانیم فرماندار و مسئولینی را انتخاب کنیم که بتوانند در جهت رفع مشکلات استان قدم بردارند به خصوص مشکلات اقتصادی استان که باید به رشد اقتصادی ۸ درصد در سال آینده که از سوی دولت برای استان مازندران در نظر گرفته شده است برسیم.

 

 

استاندار مازندران از فعال شدن کارگروه های اقتصادی خبر داد و گفت: این کارگروه ها در حال تلاش اند تا مشکلات استان را برطرف نمایند اولویت هایی همچون کشاورزی و آب نیز در دستور کار قرار دارد انشالله در این زمینه نیز به حول و قوه الهی به موفقیت خواهیم رسید.

کد خبر 1122109

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha