به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، «صادق خلیلیان» امروز (سهشنبه ۹ آذر) در پایان نشست کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در نشست امروز مشکلات چهار واحد تولیدی «شرکت اکسون اروند»، «ماکیان لذیذ شوش»، «شرکت صنایع دریایی شومت اروندان» و «شرکت آجر سفال سیکا شوشتر» مورد بررسی قرار گرفت.
استاندار خوزستان با تاکید بر حل مشکلات واحدهای تولیدی با هدف افزایش تولید و اشتغالزایی در استان افزود: تلاش داریم در کوتاهترین زمان مشکلات این واحدها را برطرف کنیم تا به چرخه تولید بازگردند.
وی اضافه کرد: در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید مشکلات شرکتهای حوزه صنعت و کشاورزی در ارتباط دستگاه های مختلف بررسی و تصمیمات لازم برای رفع مشکلات آنها اتخاذ شد تا مسائل مرتبط با تولید و اشتغال استان را به بهترین شکل ممکن برطرف کنیم.
خلیلیان با اشاره به اینکه مصوبات این کارگروه مصوبات ملی تلقی میشوند تصریح کرد: مصوبات این نشست میتواند بسیار راهگشا باشد از این رو در هر نشست بخشی از شرکتها و موسسات دارای مشکل حضور یافته و با حضور دستگاههای مختلف مربوطه مسائل خود را مطرح میکنند.
«آقارضا فتوحی» نیز با با بیان اینکه مهمترین موضوعی که مدنظر داریم و باید آن را به طور ویژه دنبال کنیم، روند توسعه اقتصادی و اشتغال در بخشهای مختلف صنعت، کشاورزی و خدمات است عنوان کرد: در این راستا، برنامههای مختلفی با توجه به پتانسیلهای این استان بر اساس معیارهایی که میتواند منجر به افزایش تولید و افزایش اشتغال شود را دنبال میکنیم.
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان با اشاره به اینکه در بخش کشاورزی نیز یکی از موضوعاتی را که باید به صورت ویژه دنبال کنیم، شهرکهای کشاورزی از قبیل زراعت، باغبانی، دامپروری و شیلات است ابراز کرد: در بحث خدمات، بانکهای استان با توجه به منابعی که دارند، باید وصولیها، با خروجیها و تسهیلاتی که میدهند، همخوانی داشته باشند.
وی فتوحی اذعان کرد: در خصوص اعطای تسهیلات بانکهای خوزستان به دلیل اینکه شرکتها از ظرفیت استان استفاده میکنند، باید از فرصت این شرکتها استفاده کرده و بهرهمند شویم تا منجر به عمران و آبادی استان شود.
فتوحی ادامه داد: بحث اشتغال در بین فارغالتحصیلان رشتههای مختلف مدنظر است و در بحث رشتههای تخصصی، دستگاههای اجرایی باید با موسسات آموزش عالی برنامه داشته باشند که فارغالتحصیلان رشتههای مختلف چه در کشاورزی، صنعت، نفت، گاز و عمران و بر اساس معیارها، در بخش خصوصی مشغول به کار شوند.
وی با اشاره به اهمیت تجارت در خوزستان با توجه به همجواری با عراق یاد آور شد: موضوع اساسی و بسیار مهم، تجارت و بازرگانی در خوزستان است که با توجه به وضعیت خوزستان در همجواری با عراق، باید این تعاملات بیشتر باشند و برنامهریزی اساسی در بحثهای تجاری یکی از موضوعات اساسی است که دنبال میشود؛ در بحث حمل و نقل و بنادر نیز حدود ۳۰۰ کیلومتر مرز آبی داریم و باید به این بخش رونق داد.
نظر شما