دکتر «مجید ابهری» در گفت و گو با خبرنگار شبستان در خصوص تبلیغ پستانک و شیشه طلا در فضای مجازی گفت: پستانک و شیشه شیر طلا دور شدن از سبک زندگی اسلامی است. معارف اسلامی انسان را به ساده زیستی و زندگی انسانی سوق می دهد.
این آسیب شناس اجتماعی اظهار کرد: بعضی از افراد که یا مطالعه و آگاهی درستی از مبانی اسلامی ندارند و یا غرض ورزی را مبنای اندیشه خود قرار می دهند، ساده زیستی به زندگی دور از امکانات زیستی تغییر می نمایند در حالی که نه تنها مبانی ما را به بهره گیری از امکانات و تشکیلات زندگی ترغیب می کنند بلکه انسان را اشرف مخلوقات در تفکر و در مسیر زندگی معرفی می کنند.
وی بیان کرد: یکی از نشانه های فاصله گرفتن از زیست مومنانه و زندگی ساده، گرایش به تجملات و پیرایه های کاذب می باشد، مثلا در شرایطی که به خاطر هرم جمعیتی نهادهای متولی، خانواده های جوان را به فرزندآوری تشویق می کنند در فضای مجازی شاهد تبلیغات و تجملات در زندگی هستیم؛ مثلا برای نوزادان پستانک و شیشه شیر طلا که هر یک میلیون ها تومان قیمت دارند، تبلیغ می کنند و عده ای تازه به دوران رسیده که دارای درآمدهای بدون زحمت می باشند، این اقلام را تهیه کرده و باعث ایجاد رقابت های منفی و چشم و همچشمی در زندگی می شوند که فاصله زیادی با ساده زیستی دارند.
ابهری در ادامه افزود: هیچ یک از دانشمندان، نوابغ و مشاهیر با پستانک «شیشه ای طلا» بزرگ نشدند، بنابراین باید با مظاهر زندگی اشرافی و ابزار تجملات مقابله کرده و جوانان را به سوی ساده زیستی در زندگی دعوت و تشویق نماییم.
وی با اشاره به خودنمایی برخی از بچه پولدارها در فضای مجازی افزود: شاخ های اینستاگرام فرزندان خانوادههای ثروتمند هستند و با نشان دادن ساعت، کفش ، گوشی همراه و لباس های خود سبب تحریک جوانان دیگر می شوندکه این خود تشویق به زندگی اشرافی است و شبکه های اجتماعی علیرغم امتیازهایی که می توانند برای جامعه بشریت داشته باشند، آسیب هایی نیز به دنبال دارند.
این آسیب شناس اظهار کرد: این گونه رفتارها در فضای مجازی باعث کمرنگ شدن باورهای دینی و موجب پذیرش زندگی اشرفی در جامعه می شوند که نوکیسه گان و تازه به دوران رسیده ها پیش گامان آنها می باشند.
نظر شما