به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از روابط عمومی ستاد اقامه نماز، این جلسه با حضور دکتر «سید احمد زرهانی» قائم مقام ستاد اقامه نماز و بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود (عج)، سعید اوحدی معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت میراث فرهنگی، سید علی مهدیان معاون برنامه ریزی، نظارت و ارزیابی ستاد و جمعی از مدیران روز شنبه ۱۳ آذرماه در وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی برگزار شد.
دکتر سید احمد زرهانی قائم مقام ستاد اقامه نماز و بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود (عج) با بیان ترویج نماز و گسترش فرهنگ آن گفت: با توجه به اینکه طبع گردشگری طبع تفریحی و سیاحت است، کسانی که با این حوزه سر و کار دارند بیشتر نیاز به تذکر دارند و باید اندیشه های اقامه نماز بهتر از گذشته تقویت شود.
دکتر سید احمد زرهانی بیان کرد: تفاهم نامه هایی که امضا و در سطح ستاد ابلاغ می شود با آنچه که اتفاق میافتد متفاوت است؛ باید با همراهی یکدیگر ساز و کاری تعیین و تمامی وظایف هوشمند شود تا در مسیر خاصی همه به شکل یکنواخت و بدون مشکل حرکت کنند.
وی در ادامه اظهار کرد: هتل ها، مراکز گردشگری و… از لحاظ اسلامی و آراستگی اقامه نماز منشا خوبی برای عموم هستند.
قائم مقام ستاد اقامه نماز و بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود (عج) توضیح داد: از سال گذشته با وزارت کشور تفاهمی را انجام داده ایم که با همراهی مدیران ارشد دستگاه ها با استان ها برنامه ریزی هایی را در جهت رویداد نمازی رقم بزنیم.
وی تاکید کرد: باید ارزشیابی مدیران انجام شود و تلاش آن ها مورد تقدیر و تشکر واقع گیرد. همچنین فرهنگ اقامه نماز و ترویج آن باید احیا شود تا بخش بزرگی از مبارزه با فساد صورت بگیرد.
سعید اوحدی معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت میراث فرهنگی با اشاره به اهمیت نماز در زندگی انسان گفت: اولین امر و توصیه ای مهم که از جانب خداوند به انسان شده در مورد نماز است.
وی تاکید کرد: معراج مومن اقامه نماز است و ما باید بررسی کنیم که در چه راهکارهایی در بعد انگیزشی و ترویجی این امر مهم می توانیم قدم برداریم.
او با اشاره به برنامه ریزی و راهکارهای انجام شده بیان کرد: یک سری راهکارهایی را در جهت بالا بردن سطح فرهنگ نمازی انجام داده ایم و بقیه موارد را هم در حال رایزنی هستیم تا به طور جدی طرح ها را اجرایی کنیم.
اوحدی در ادامه توضیح داد: در فرودگاه امام شلوغ ترین قسمت را به نمازخانه اختصاص داده اند که این اتفاق وضعیت بدی را به وجود آورده است؛ مکان نمازخانه و شرایط آن باید به نحوی باشد که بیشتر به آن توجه شود تا نمازگزار با خیال آسوده بتواند نماز خود را بخواند. با وجود برگزاری چنین جلساتی باید بدسلیقگی های ایجاد شده را بر طرف کنیم که قطعا با برنامه ریزی و هم فکری روال خوبی را میتوانیم طی کنیم. همچنین امیدوارم با تجربیات یکدیگر بتوانیم چارچوب و نظامنامه ای را تنظیم کنیم و براساس آن جلو ببریم.
معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت میراث فرهنگی در پایان گفت: تور مذهبی یکی از تورهای جدی دنیا است و در تمام دنیا تعریف شده؛ معنویت دین انسان فطرت، توحید گرایی و دین گرایی است و اگر ما مسیر درست برویم قطعا آثار برکت را در آن حس می کنیم.
نظر شما