اجرای برنامه‌های سازگاری با کم‌آبی نیازمند مشارکت بیشتر سازمان جهاد کشاورزی است

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای کردستان گفت: اجرای برنامه‌های سازگاری با کم‌آبی نیازمند مشارکت بیشتر سازمان جهاد کشاورزی و برگزاری جلسات کارگروه مشترک فی مابین دو دستگاه است.

به گزارش خبرگزاری شبستان در کردستان، آرش آریانژاد مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای کردستان در جلسه هماهنگی آب منطقه‌ای و جهاد کشاورزی که در خصوص برنامه‌ریزی برای اجرای هماهنگ شبکه‌های آبیاری و زهکشی و ایستگاه‌های پمپاژ و با هدف ایجاد رویه مشترک در اجرای طرح‌های وابسته به بخش کشاورزی تشکیل شد، با اشاره به برنامه‌ریزی برای اجرای هماهنگ طرح‌های حوزه آب وابسته به بخش کشاورزی، اعم از اعتبارات، عملیات اجرایی و بهره‌برداری، اظهار کرد: مساله اصلی برای این شرکت برگزاری منظم کارگروه‌های مشترک و مهمتر از آن اهتمام جدی برای اجرای مصوبات جلسات مربوطه است.

 

مدیر عامل این شرکت به طرح‌های کشاورزی در استان در چارچوب ضوابط اشاره کرد و گفت: در اجرای طرح‌های کشاورزی توجه به نقشه اراضی تحت پوشش شبکه های آبیاری و همچنین مشارکت بیشتر سازمان جهاد کشاورزی در اجرای برنامه های سازگاری با کم آبی و برگزاری جلسات کارگروه مشترک فی مابین دو دستگاه، بسیار حائز اهمیت است.

 

آریانژاد از تعامل بین دو دستگاه ابراز خرسندی کرد و افزود: تعامل میان این شرکت و سازمان جهاد کشاورزی همیشه قابل تحسین بوده و هر گونه اقدامی از سوی دو سازمان در چارچوب ضوابط با همفکری و تعامل صورت گرفته است.

 

وی همکاری برای توسعه استان را ضروری دانست و اظهار کرد: این شرکت در راستای توسعه استان در تمامی حوزه‌ها خصوصا در بخش کشاورزی با تمام توان آمادگی خود را، اعلام می‌نماید.

 

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای کردستان یادآور شد: تصمیمات و جلسات این دو دستگاه باید منسجم، مستمر و نتیجه بخش باشد چرا که تنها راه توسعه استان، همدلی و همراهی کلیه دستگاه‌ها خصوصا دستگاه‌های اجرایی است.

 

آریانژاد به روند طولانی و سرگردانی متقاضیان طرح‌های صنعتی حوزه کشاورزی اشاره کرد و گفت: متاسفانه یکی از مواردی که سبب شده تا سرمایه گذاری در استان قابل توجه نباشد، مراحل طولانی اداری است که متقاضی بعضاً با بن بست مواجه و این سبب رکود طرح و عدم تمایل به سرمایه‌گذاری در استان می‌شود.

 

استفاده از شبکه‌های آبیاری باید فرهنگسازی شود

 

معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای کردستان نیز در این جلسه ضمن اشاره به آماده بودن برخی شبکه‌های آبیاری در استان، عنوان کرد: با توجه به صرف هزینه‌های کلان توسط این شرکت و جهاد کشاورزی برای تأسیس شبکه، اما متاسفانه باور استفاده از شبکه‌های آبیاری هنوز عمومیت پیدا نکرده و این مسأله باید فرهنگ‌سازی شود.

 

عرفان مؤمن‌پور مسأله کسری آبخوان‌های استان را جدی تلقی کرد و گفت: خوشبختانه در این استان خصوصاً در دشت‌های شرقی، جهاد کشاورزی با این شرکت همراه بوده اما برخورد با متخلفین بخش آب نیازمند جدیت بیشتر است و برای تزریق آب به آبخوان‌های دشت‌های ممنوعه، نیاز است براساس ضوابط و قوانین، چاه‌های غیرمجاز مسدود شوند تا این آب‌ها مجدد به سفره های زیرزمینی، برگشت داده شوند.

کد خبر 1123677

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha