حجت الاسلام «کاظم صادقی» در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از جنوب کرمان، به نقش قرآن در زندگی انسان اشاره کرد و گفت: قرآن کریم منبع بزرگی برای تربیت جامعه و آینده سازی است و یا به تعبیر بهتر قرآن منبع انسان سازی است.
امام جمعه زهکلوت افزود: اگر انسان بخواهد زندگی خود را بسازد، قرآن برای هر بُعد از زندگی آن راهکار و الگوی انسان زیستن را ارائه کرده است.
وی تاثیر فعالیت های قرآنی بر تربیت نسل جوان را غیر قابل شمارش دانست و عنوان کرد: فعالیت های قرآنی موجب می شود تا حس خودباوری و اعتماد به نفس در جامعه تربیتی ما نهادینه سازی شود.
حجت الاسلام صادقی بیان کرد: یکی از آثار ظاهری برگزاری مسابقات قرآنی مدها متان، ایجاد انگیزه و حس رقابت در بین نسل نوجوان و جوان است.
امام جمعه زهکلوت ادامه داد: این مسابقات قرآنی زمینه ای فراهم می کند تا نوجوان و جوان برای فراگیری معارف قرآن کریم تلاش کرده و زندگی خود را با آیات قرآن کریم تطبیق دهند.
وی تاکید کرد: به طور کلی اجرای برنامه های قرآنی موجب نشر فرهنگ و معارف قرآن کریم و اهل بیت (ع) در بین نسل های جوان و جامعه می شود.
حجت الاسلام صادقی بیان کرد: یکی از کوچکترین وظایف ما در قبال عظمت و بزرگی قرآن و اهل بیت (ع)، فعالیت های قرآنی از قبیل جشنواره قرآنی مدها متان است.
امام جمعه زهکلوت ابراز کرد: یکی از وظایف و شاخص های حوزه کاری دستگاه های اجرایی مباحث قرآنی است و باید به آن اهمیت دو چندانی دهند تا فرهنگ قرآنی نه تنها در بین مردم بلکه در بین سازمان ها و ادارات نیز نهادینه سازی شود.
وی با اشاره به نقش ترویج فرهنگ قرآنی در جامعه، اضافه کرد: فرهنگ قرآنی در عرصه اقتصاد، فرهنگ، کار و نخبه پروری تاثیر فراوان دارد.
حجت الاسلام صادقی اظهار کرد: در حوزه فرهنگ و اجتماعی اگر نگاه و فضای قرآنی در جامعه حاکم شود قطعا مشکلات و معضلات به حداقل ممکن می رسد.
امام جمعه زهکلوت اضافه کرد: یکی از نتایج فعالیت های قرآنی در مناطق محروم و کم برخوردار پرورش پزشک، معلم، طلبه، مهندس با تربیت دینی است.
وی در خاتمه ضمن ارائه پیشنهاد، عنوان کرد: چه بهتر است که مسابقات قرآنی محله محور باشند تا حس رقابت در بین همه مردم نهادینه سازی شود.
نظر شما