طلبه باید در دوران طلبگی به تهذیب و خودسازی بپردازد

نماینده ولی‌فقیه در خراسان شمالی در جمع طلاب و اساتید حوزه علمیه خراسان گفت: طلبه باید در دوران طلبگی به تهذیب و خودسازی بپردازد؛ چراکه اگر تهذیب و خودسازی به‌خوبی انجام نگیرد ممکن است در موقعیت‌های حساس انسان دچار لغزش شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان از بجنورد؛ حجت‌الاسلام والمسلمین «رضا نوری» در جمع طلاب و اساتید حوزه علمیه خراسان، با اشاره به الزامات و بایسته‌های زی طلبگی، اظهارکرد: زندگی طلبگی نماد ساده زیستن، پاک زیستن و زیبا زیستن است که باید سراسر عشق به خدا و اهل‌بیت (ع) و مبرای از هرگونه گناه و آلودگی باشد.

 

نماینده ولی‌فقیه در خراسان شمالی افزود: در واقع حرص، انسان را به هلاکت و بدبختی می‌اندازد؛ زیرا شخص حریص به خاطر دلباختگی به دنیا خطراتی را که در اطراف او وجود دارد نمی‌بیند و با عجله و شتاب به‌پیش می‌تازد و باعث خسران در دنیا و آخرت برای شخص می‌شود.

 

امام جمعه بجنورد بیان کرد: حرص و طمع، انسان را از خدا دور می‌سازد و در نظر بندگان خدا کوچک می‌کند، آرامش را از او سلب می‌کند و زندگی توأم با ناراحتی و شکنجه برای او به بار می‌آورد که این دنیاپرستی، دلباختگی و دلدادگی نسبت به مواهب مادّی از دیدگاه قرآن بسیار خطرناک و نکوهیده و مایه انواع شر و فساد است.

 

حجت‌الاسلام والمسلمین نوری افزود: طلبه باید در دوران طلبگی به تهذیب و خودسازی بپردازد؛ چراکه اگر تهذیب و خودسازی به‌خوبی انجام نگیرد ممکن است در موقعیت‌های حساس انسان دچار لغزش شود و خسارت‌های جبران‌ناپذیری برای شخص ایجاد شود که هم در دنیا و هم در آخرت گریبان گیر او می‌شود.

 

رییس شورای استانی حوزه علمیه خراسان شمالی گفت: از دیگر گناهانی که موجب هلاکت انسان می‌شود و می‌تواند مقدمه برای بسیاری از گناهان دیگر باشد و همانند طمع انسان را به هلاکت برساند حسادت است؛ به‌گونه‌ای که اگر درصدد از بین بردن این صفت رذیله نباشیم می‌تواند تبعات اجتماعی بدی در جامعه هم برای خود شخص و هم برای دیگران ایجاد کند.

 

وی افزود: باید با این گناهان جنگید؛ چراکه آفت دین و نابودکننده ایمان هستند، نیکی‌ها را از بین می‌برد و مانع رشد و تعالی شخص از بعد روحی، فکری، معنوی، خانوادگی و اجتماعی می‌شود.

 

 

کد خبر 1127772

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha