تاکید بر استفاده از ظرفیت های دانشگاهی و حوزوی در حوزه دفاع مقدس

سردار کریمی گفت: باید از ظرفیت های دانشگاهی و حوزی در حوزه دفاع مقدس و تبیین سیره شهدا استفاده شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان از اراک، سردار «محسن کریمی» در نشست شورای عالی دانشنامه دفاع مقدس استان مرکزی و تجلیل از نویسندگان برتر، با اشاره به اینکه کار علمی و پژوهشی در حوزه دفاع مقدس باید به گفتمان سازی منجر شود، گفت: برای تحقق این مسئله باید از ظرفیت های دانشگاهی و حوزوی نیز استفاده کرد.

 

فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی با اشاره به اینکه تولید علم، پژوهش محوری و ایجاد قدرت علمی پایه از اهمیت ویژه ای برخوردار است و این مهم از ابتدای انقلاب اسلامی همواره مورد تاکید فراوان بوده است، افزود: حرکت در مسیر تحقیق و پژوهش در گام دوم انقلاب باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد و یک جهاد علمی در بخش های مختلف اتفاق بیفتد.

 

وی با اشاره به فعالیت های انجام شده در راستای تهیه دانشنامه دفاع مقدس بیان کرد: دانشنامه دفاع مقدس روایتی عالمانه، مرجع، قوی و دربرگیرنده کلیه موضوعات، مستند، مستدل و منطبق با عقل و منطق در حوزه دفاع مقدس است.

 

این مقام مسئول اضافه کرد: اگر این روایت مبتنی بر ادبیات غنی باشد قطعا علاوه بر اینکه مقدمات گفتمان سازی را فراهم می کند می تواند فرهنگ ارزشمند ایثار و شهادت، جهادت و ولایتمداری را به خوبی به نسل جوان منتقل کند.

 

فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی به حضور و مشارکت جهادی جوانان نخبه و انقلابی در راستای تهیه دانشنامه دفاع مقدس اشاره کرد و گفت: تربیت پژوهشگران و نخبگان جوان در این حوزه باعث می شود بهتر بتوانیم از گنج دفاع مقدس بهره برداری کنیم و این مسئله باید با مشارکت همه دستگاه ها و نهادها با هدایت های ستاد کنگره محقق شود.

 

سردار کریمی دانشنامه دفاع مقدس استان مرکزی را لبیک به فرمان مقام معظم رهبری دانست و اضافه کرد: این یک سند جامع و متعلق به آحاد و اقشار مردم استان است و لذا استفاده از تمامی ظرفیت ها و توانمندی ها برای سرعت گرفت تهیه دانشنامه یک ضرورت است.

آموزش ۳۰۰ نفر در کارگاه های تخصصی دانشنامه استان مرکزی

 

در ادامه این جلسه سرهنگ «غلامرضا کریمی» نیز ضمن ارائه گزارشی از فعالیت های انجام شده در راستای تهیه دانشنامه دفاع مقدس استان مرکزی گفت: دانشنامه دفاع مقدس مرجع کامل در حوزه دفاع مقدس است که کارهای زیرساختی تهیه دانشنامه در استان مرکزی از سال ۹۵ شروع شده و در طی یک سال گذشته پیشرفت های زیادی داشته است.

 

 مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان مرکزی با بیان اینکه ۷۱۴ مدخل و ۲۰۳ مقاله علمی تاکنون در راستای تهیه دانشنامه دفاع مقدس استان تهیه شده است، افزود: ۵۰۳ پرونده علمی نیز جمع آوری شده است.

 

وی با بیان اینکه بیش از ۱۵ کارگاه ارزیابی در ذیل دانشنامه تاکنون برگزار شده، ادامه داد: بیش از ۳۰۰ نفر در کارگاه های تخصصی دانشنامه آموزش تخصصی دیدند و در ۱۲ شهرستان استان مرکزی کمیته های تخصصی دانشنامه با حضور مسئولین و پیشکسوتان تشکیل شده است.

 

این مقام مسئول ادامه داد: بیش از ۳۰۰ نویسنده جوان و متعهد با هدایت های اساتید دانشگاهی و پیشکسوتان دفاع مقدس در ذیل دانشنامه سازماندهی شده اند.

 

گفتنی است در حاشیه برگزاری شورای عالی دانشنامه از جمعی از نویسندگان که عمدتا از دانشجویان بسیجی هستند، تجلیل شدند.

کد خبر 1128749

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha