به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از ساری، حجت الاسلام «عباسعلی ابراهیمی» امروز (۲۹آذر) در نشست خبری نخستین کنگره بین المللی راهکارهای گسترش فرهنگ غدیر و ترویج نهج البلاغه در جهان ضمن تسلیت ایام فاطمیه از حضرت زهرا سلام الله علیها به عنوان پرچمدار ولایت یاد و اظهار کرد: دفاع از ولايت را بايد از حضرت زهرا (س) آموخت چرا كه آن حضرت با مجاهدت خود پاسدار راستين حريم ولايت و امامت بوده است.
نخستین کنگره بین المللی راهکارهای گسترش فرهنگ غدیر و ترویج نهج البلاغه در جهان بابیان اینکه استان مازندران استانی ولایی و بیش از نیمقرن پایگاه حکومت علویان بوده است، گفت: کنگره بینالمللی راهکارهای گسترش فرهنگ غدیر و ترویج نهجالبلاغه در جهان به میزبانی مازندران برگزار میشود.
وی بابیان اینکه کنگره بینالمللی راهکارهای گسترش فرهنگ غدیر و ترویج نهجالبلاغه در جهان معاصر پایهریزی شده است از تهیه فراخوان برگزاری کنگره بینالمللی خبر داد که به سه زبان فارسی، انگلیسی و عربی برگزار میشود.
حجت الاسلام ابراهیمی بابیان اینکه این کنگره از سوی دفتر نمایندگی ولیفقیه، شورای سیاستگذاری، سازمان اکو، بنیاد بینالمللی غدیر و سایر نهادهای فرهنگی برگزار خواهد شد، گفت: بهزودی پوستر فراخوان مقاله این کنگره نیز به زبانهای مختلف دنیا منتشر و در اختیار محقق و پژوهشگران قرار خواهد گرفت.
وی بابیان اینکه این کنگره در دو محور گسترش فرهنگ غدیر و ترویج نهجالبلاغه برگزار میشود، آشنایی بافرهنگ غدیر بهعنوان الگوی حکومتی برای جوامع انسانی، آشنایی با نهجالبلاغه بهعنوان گنجینه بیکران معارف اسلامی، گشودن افقهای جدید با بهرهگیری از سرچشمههای غدیر و نهجالبلاغه، تأمین نیازهای ضروری جوامع انسانی از طریق گسترش فرهنگ غدیر و ترویج نهجالبلاغه بهعنوان کلید حل مشکلات عصر حاضر را از اهداف این کنگره برشمرد.
نخستین کنگره بین المللی راهکارهای گسترش فرهنگ غدیر و ترویج نهج البلاغه در جهان، مقابله علمی با بحرانهای مختلف اجتماعی حاکم بر جوامع انسانی از منظر نهجالبلاغه، گسترش فرهنگ غدیر و ترویج نهجالبلاغه خوانی در جامعه را از دیگر اهداف این کنگره عنوان کرد.
حجتالاسلام ابراهیمی گفت: غدیر و پیام جهانیان، تبیین مبانی معرفتی فرهنگ غدیر در قرآن مجید به سیره معصومین، فرهنگ غدیر از نگاه متفکران و اندیشمندان غیرمسلمان، غدیر از منظر حضرت علی (ع)، نقش و رسالت رسانهها در گسترش جهانی فرهنگ غدیر و مروجان و پژوهشگران شناسایی غدیر از جمله محورهای این کنگره به شمار میآید.
وی بابیان اینکه نهجالبلاغه بهعنوان کلید حل مشکلات عصر حاضر به شمار میرود و بسیاری از نیازهای ضروری جوامع انسانی از طریق گسترش فرهنگ غدیر و ترویج نهجالبلاغه قابلحل است، ادامه داد: کتاب نهجالبلاغه همچنان ناشناخته مانده است درحالیکه فراتر از کلام بشر به شمار میرود.
حجت الاسلام ابراهیمی با تأکید بر اینکه باید غدیر را بهعنوان الگوی حکومتی در جامعه و جهان معرفی کنیم، گفت: تبیین آموزههای نهجالبلاغه و نقش نهجالبلاغه در زندگی مسالمتآمیز در جهان معاصر از محورهای این همایش است.
وی گفت: ارسال آثار به این کنگره آغاز شده است و علاقهمندان تا 31 فروردین 1401 برای ارسال آثار خود مهلت دارند.
حجت الاسلام ابراهیمی درباره ویژگیهای آثار ارسالی به این کنگره اظهار کرد: در این آثار باید اصول مقالهنویسی رعایت شده و اثر ارسالی در جای دیگری استفاده نشده باشد همچنین آثار حداکثر در 20 صفحه A4 تایپ شده باشد.
وی خاطرنشان کرد: علاثهمندان برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت www.co_ghadir1401mazandaran.ir مراجعه کنند.
حجت الاسلام ابراهیمی با بیان اینکه مقالات باید مرتبط با موضوعات فراخوان باشد، افزود: مقاله حتما باید علمی و کاربردی باشد. همچنین مستندسازی و منابع مقالات مهم است.
وی با بیان اینکه مقالات برتر به چاپ می رسد، یادآورشد: به دنبال دریافت امتیاز isc برای این کنگره هستیم.
حجت الاسلام ابراهیمی با بیان اینکه دهه غدیر سال ۱۴۰۱ را به عنوان زمان برگزاری کنگره درنظر داریم، خاطرنشان شد: اما زمان دقیق به همراه مکان برگزاری به زودی اطلاع رسانی خواهد شد.
وی خطاب به اصحاب رسانه و خبرنگاران استان مازندران گفت: غدیر و نهج البلاغه متعلق به همگان است و اصحاب رسانه باید برای ترویج فرهنگ غدیر کار کنند قدرت رسانه ای استان در حوزه رسانه باید به منصه ظهور برسد .
نظر شما