به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از روابط عمومی حوزه هنری، در این مراسم، محمدباقر حسینی سیر، حوزه هنری را محور تولیدات و فعالیت های فرهنگی ریشه دار عنوان کرد و گفت: تولید آثار ادبی و هنری شاخص و رشد و تربیت هنرمندان انقلابی دو محور مهم فعالیت در حوزه هنری بویژه در استان همدان در ۱۶ سال گذشته بوده است.
وی به تولید ۴۰ اثر دانشنامه، شامل ۳۲ اثر مکتوب و ۸ اثر هنری در عرصه های مختلف اشاره کرد و افزود: ۴۰ اثر دیگر در آستانه چاپ است و پیش بینی تدوین ۱۴۰ عنوان دانشنامه در دستور کار حوزه هنری استان همدان قرار گرفته است.
وی حوزه هنری استان همدان را جز ۵ استان برتر در تولید آثار مکتوب و هنری دانست و تصریح کرد: برگزاری بیش از ۹۰ شب خاطره، تولید تئاتر های فاخر، برگزاری ۴ هزار و ۳۱۳ کارگاه و اردوی عمومی و تخصصی، تولید ۶۹۶ اثر ادبی و هنری، برگزاری ۳۲۴ دوره نمایشگاه با نمایش ۸ هزار و ۹۰۰ اثر تجسمی، ۶۴۸ برنامه و نشست ویژه، آموزش بیش از ۱۷۳ هزار نفر ساعت هنرمند از جمله فعالیت های حوزه هنری استان همدان از سال ۱۳۸۴ تا کنون بوده است.
حجت الاسلام فلاحی نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی در ادامه این مراسم با بیان اینکه می توان با حمایت استعدادهای ارزشی، هنرهای موجود در جوانان را تجاری سازی کرد، افزود: بی توجهی به جوانان مستعد و هنرمند سبب گم شدن این افراد مستعد در گوشه کنار جامعه شده است در حالیکه دیگر کشورها با سرمایه گذاری بر روی هنر نسبت به تجاری سازی آن اقدام کرده است.
وی ابراز امیدواری کرد: رویکرد جدید مدیران جوان حاضر در مسند مسئولیت ها به ویژه در عرصه فرهنگی و هنری، جمع آوری استعدادهای رها شده جامعه و حمایت، پشتیبانی و استفاده از آنها باشد.
حجت الاسلام فلاحی تاکید کرد: طبق فرموده رهبر معظم انقلاب «صرف حضور در فضای مجازی هنر نیست بلکه جریان سازی مهم است» بنابراین باید امروز جریان سازی مورد توجه جدی قرار بگیرد.
حمید حسام نویسنده برجسته همدانی و نویسنده کتاب «وقتی مهتاب گم شد» در این جلسه گفت: طی ۱۶ سال مسئولیت آقای حسینی اقدامات بسیار خوبی صورت گرفته است. خرسندیم همانگونه که آقای حسینی از جنس ذوق و هنر و اندیشه هستند، آقای محمدمهدی سماوات نیز از همین جنس است و امیدواریم که همدان پایگاه بسیار خوبی در عرصه اندیشه و هنر باقی بماند.
همچنین معاون راهبری استانهای حوزه هنری ضمن تقدیر از عملکرد سید محمدباقر حسینی سیر، گفت: علاوه بر جوان و انقلابی بودن، محمد مهدی سماوات شاگرد استاد حمید حسام است و امروز یکی از تربیت یافتگان مکتب استاد حمید حسام را در مسندی فرهنگی منصوب میکنیم.
میثم مرادی بیناباج با بیان اینکه در زمان مسئولیت سیدمحمدباقر حسینی سند فرهنگ، تمدن، تاریخ و زیست بوم استان همدان تدوین شده است، گفت: ریاست جدید حوزه هنری باید آن را بهروزسانی کنند و هنر مطالبهگر، انقلابی و جست و جو گر حقیقت و عدالت را در استان جاری کنند.
وی استان همدان را دارای ظرفیت های کم نظیری در عرصه تاریخ شفاهی و ادبیات پایداری در سطح کشور دانست و تصریح کرد: حوزه هنری یک پایگاهی برای هنرمندان انقلابی و حزب اللهی است و در صدد تقویت ظرفیت های پیشین حوزه هنری نیز هستیم.
رئیس جدید حوزه هنری استان همدان نیز در این مراسم با بیان اینکه حوزه هنری در سطح کشور دستاوردهای بسیار خوبی داشته است گفت: حوزه هنری دارای ماموریت خاصی است و باید بر روی آن تمرکز کند و نباید به مقیاس کوچکی از اداره فرهنگ ارشاد اسلامی تبدیل شود.
در این آیین از خدمات ۱۶ ساله «محمدباقر حسینی» تجلیل و «محمد مهدی سماوات» به عنوان رییس حوزه هنری استان همدان معرفی شد.
نظر شما