فراگیری فنون و مهارت، لازمه اجرای موفقیت آمیز سبک زندگی اسلامی ایرانی است

حجت الاسلام طیبی پور با اشاره به اینکه لازمه اجرای موفقیت آمیز سبک زندگی اسلامی ایرانی، داشتن دانش و فراگیری فنون و مهارت آن است، گفت: با الگو پذیری از بزرگان دینی و فراگیری مهارت های زندگی می توان در جهت ایجاد زندگی متعالی گام برداشت.

به گزارش خبرگزاری شبستان از زنجان، یک استاد حوزه و دانشگاه در کارگاه آموزشی سبک زندگی اسلامی ویژه مبلغات حوزه علیمه خواهران که در اداره کل تبلیغات اسلامی استان زنجان برگزار شد، اظهار کرد: اهمیت وجود خانواده و آسیب های اجتماعی در کنار خانواده ها و اهمیت مشاوره در حل مشکلات خانواده ها امری مهم و لازم است.

 

حجت الاسلام طیبی پور ادامه داد: امروزه با توجه به گستردگی و بمباران اطلاعاتی در رسانه های و فضای مجازی، آشنایی خانواده ها با این مسائل ضروری است وعوامل متعددی بر سبک زندگی اسلامی ایرانی اثرگذارند که در این میان رسانه ها از مهم‌ترین این عوامل قلمداد می‌شوند.

 

وی با اشاره به اینکه سبک زندگی اسلامی و ایرانی ما فرهنگی غنی است که باید به آن توجه کنیم و به این اصالت اسلامی و ایرانی خودمان افتخار کرده و آن را حفظ کنیم، خاطرنشان کرد: همدلی و با هم بودن از تاکیدات سیره نبوی و بزرگان دین است و امروز صیانت از حریم خانواده ها بسیار ضروری است.

 

به گفته این استاد دانشگاه، اراده دینی باید تقویت شود تا زندگی ما رنگ و بوی الهی به خود بگیرد و بنیان خانواده مستحکم بماند؛ سستی و ریزش استحکام خانواده ها می تواند ناشی از توجه به فرهنگ وارداتی غربی و اثرات مخرب و تاثیر گذار فضای مجازی باشد.

 

حجت الاسلام طیبی پور با اشاره به اینکه لازمه اجرای موفقیت آمیز سبک زندگی اسلامی ایرانی، داشتن دانش و فراگیری فنون و مهارت آن است، گفت: با الگو پذیری از بزرگان دینی و فراگیری مهارت های زندگی می توان در جهت ایجاد زندگی مطلوب و متعالی گام برداشت.

 

وی با تاکید براینکه قالب این آموزش ها می تواند موضوع تحکیم بنیان خانواده و راهکار برای رابطه نیکوی والدین با فرزندان و جامعه را فراهم کند، گفت: همچنین در شناخت و آگاهی از آسیب ها و ارائه راه حل های کاربردی و آرامش اجتماعی به جامعه و کانون گرم خانواده موثر است.

 

کارشناس امور بانوان اداره کل تبلیغات اسلامی استان نیز در سخنانی گفت: دوره تربیت مربی سبک زندگی اسلامی ویژه مبلغات از دیماه سال جاری با حضور 60 نفر از مبلغات در سطح استان آغاز می شود.

 

ایمانی ادامه داد: این دوره به صورت مطالعاتی بوده که از نرم افزار مهارت افزایی سبک زندگی خانوادگی از پژوهشکده زن وخانواده تهیه شده و هر ماه یک حلقه از پک آموزشی توسط مبلغات مطالعه و در پایان هر ماه از محتوای مطالعاتی آزمون اخذ خواهد شد .

 

وی افزود: این دوره مطالعاتی برای یک دوره 7 ماهه برنامه ریزی شده است که با اتمام دوره به مبلغاتی که موفق به کسب امتیاز دوره شوند گواهینامه ارائه خواهد شد و در برنامه های تبلیغی برای مراکز فرهنگی و دینی درخواستی اعزام خواهند شد .

 

کد خبر 1129834

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha